skip to main
|
skip to sidebar
Els fogons del pare
La cuina que m'agrada... i el què ès més important, que agrada a qui la tasta.
La pàgina que cercàveu en aquest blog no existeix.
La pàgina que cercàveu en aquest blog no existeix.
Inici
Subscriure's a:
Missatges (Atom)
La cuina del pare ?
Els fogons del pare ?
Els fogons dels Pares
Imatge dedicada per la Família Vidal
Babel
Label cloud
acompanyament
(4)
albercocs
(1)
albergínies
(29)
allioli de codony
(1)
alls
(3)
alls tendres
(10)
amanida
(10)
ametlles
(3)
ànec
(4)
anet
(1)
anxoves
(2)
api
(1)
Api rave
(1)
arbequines
(2)
arròs
(60)
avellanes
(1)
bacallà
(41)
bacallà fumat
(1)
badocs
(3)
barolo
(1)
besuc
(1)
bolets
(16)
bonítol
(3)
botifarra
(1)
botifarra negra
(14)
botifarró de ceba
(3)
bou novell
(1)
brie
(1)
cabra de mar
(2)
cabrit
(2)
caciocavallo
(4)
caçó
(1)
cafè
(2)
calamars
(10)
calamarsons
(6)
calçots
(3)
caldo de carn
(1)
caldo de carxofa
(1)
caldo de ceba
(1)
caldo de pastanaga
(1)
caldo de peix
(11)
caldo de pollastre
(1)
cama-secs
(2)
camagrocs
(5)
camembert
(1)
cananes
(6)
cansalada
(8)
cansalda
(1)
canyella
(6)
caponata
(1)
caquis
(3)
carbassa
(10)
carbassó
(7)
carn picada
(12)
carpaccio
(1)
carxofes
(28)
castanyes
(2)
ceba
(32)
ceps
(3)
cervesa
(3)
cheddar
(1)
cigrons
(8)
cireres
(3)
cítrics
(1)
clavellada
(3)
cloïsses
(1)
coca
(10)
cocotxes
(2)
col
(4)
coliflor
(1)
congre
(1)
conill
(25)
conserva
(2)
costellam de porc
(3)
crema
(19)
crema de formatge per untar
(2)
crema de marisc
(1)
creps
(1)
cua de vedella
(1)
cuina i literatura
(7)
curri
(3)
dàtils
(5)
déntol
(1)
emmental
(9)
emulsió
(6)
endívies
(1)
entrants
(10)
escabetx
(10)
escalivada
(1)
escalunyes
(2)
escamarlans
(8)
escarola
(2)
escopinyes
(2)
escórpora
(2)
espardenyes
(1)
espàrrecs
(13)
espinacs
(17)
farigola
(5)
farro
(1)
faves
(3)
fetge
(1)
fideus
(12)
figues
(7)
filet de porc
(10)
formatge
(38)
formatge blau
(5)
formatge cremós
(4)
formatge de búfala
(3)
formatge de Menorca
(2)
formatge de vaca
(1)
formatge de vaca i cabra
(1)
formatge feta
(3)
formatge gruyère
(1)
fruita
(2)
fruits secs
(9)
fruits vermells
(2)
fuet
(2)
galeres
(2)
gall d'indi
(1)
gall de Sant Pere
(1)
galtes de porc
(9)
gambes
(32)
garnatxa
(1)
garrofons
(2)
gelat
(2)
gorgonzola
(4)
grana padano
(1)
gremolada
(1)
gruyère
(1)
guatlles
(3)
herbes provençals
(3)
idiazabal
(3)
indiot
(3)
iogurt
(3)
iogurt grec
(1)
licor
(1)
light
(1)
llagosta
(1)
llagostins
(2)
llamàntol
(1)
llegums
(27)
llenegues
(1)
llengua
(2)
llet
(1)
llimona
(1)
llobarro
(1)
lluç
(8)
maduixots
(2)
magrana
(1)
maionesa
(1)
mandarina
(4)
mandonguilles
(7)
mascarpone
(1)
massa brik
(1)
mel
(11)
mel de romaní
(1)
melmelada agredolça de tomàquet
(1)
melmelada de ceba
(4)
melmelada de tomàquet
(2)
meló
(2)
menta
(4)
molles
(1)
mongetes
(5)
moniato
(8)
mostassa
(6)
mozzarella
(8)
musclos
(7)
nabius
(2)
nap negre
(2)
nata
(1)
nespres
(1)
nous
(5)
nyoquis
(1)
oli de llagostins
(2)
olives
(19)
olives arbequines
(1)
olives negres
(2)
orada
(1)
orellanes
(3)
ou de reig
(1)
ous
(13)
ous de guatlla
(1)
pagell
(1)
palaia
(1)
panellets
(1)
panko
(1)
panses
(8)
papillota
(1)
parmesà
(24)
pasta
(22)
pasta brick
(4)
pasta de full
(2)
pastanaga negra
(1)
pastanagues
(15)
pastís
(6)
patates
(58)
paté
(1)
paté de pop a la gallega
(1)
pebrot verd
(3)
pebrot vermell
(2)
pebrots
(8)
penegal
(2)
pera
(7)
pernil
(16)
pèsols
(22)
peus de porc
(5)
picada
(44)
picant
(2)
picantó
(2)
pinya
(4)
pinyons
(4)
pollastre
(30)
poma
(14)
pop
(8)
porc
(3)
porros
(25)
postres
(5)
préssec
(3)
provolone
(3)
quiche
(2)
raclet
(1)
radicchio
(1)
ragù
(1)
raïm
(1)
rap
(10)
ratafia
(2)
recuit
(2)
remolatxa
(3)
rocafort
(10)
rogers
(3)
rom
(1)
romaní
(3)
rösti
(1)
rovellons
(1)
salmó
(3)
salsa
(10)
salsa amatriciana
(1)
salsa beixamel
(1)
salsa carbonara
(1)
salsa de calçots
(1)
salsa de caquis
(2)
salsa de fruits vermells
(2)
salsa de iogurt
(1)
salsa de mostassa
(1)
salsa de pera
(1)
salsa de taronja
(1)
salsa de tomàquet
(16)
salsa romesco
(7)
salsa velouté.
(2)
salsa verda
(3)
salsitxes
(4)
samfaina
(5)
sard
(1)
sard imperial
(1)
sardines
(4)
scamorza
(2)
schiacciatina
(1)
secret de porc
(1)
seitó
(3)
sèpia
(16)
síndria
(5)
sobrassada
(6)
sofregit
(8)
sopa
(4)
spaghetti
(4)
tallarines
(1)
tàperes
(1)
tapes
(30)
taronja
(15)
terrina
(1)
tomàquet sec
(1)
tomàquets
(17)
tonyina
(2)
torrades
(2)
torró
(1)
tripa
(2)
trompetes de la mort
(8)
truita
(6)
turbot
(3)
vedella
(7)
verat
(2)
verdures
(15)
vermut
(1)
vi de porto
(1)
vi negre
(2)
vinagreta
(4)
xai
(12)
xampinyons
(17)
xocolata
(1)
xoriç
(1)
Arxiu del blog
▼
2022
(2)
▼
de març
(2)
ESCABETX SUAU DE VERDURES
MONIATO AMB FORMATGE DE RACLET
►
2021
(2)
►
d’agost
(1)
►
de març
(1)
►
2020
(1)
►
de desembre
(1)
►
2019
(20)
►
de juliol
(1)
►
de juny
(1)
►
de maig
(6)
►
d’abril
(1)
►
de març
(4)
►
de febrer
(2)
►
de gener
(5)
►
2018
(81)
►
de desembre
(4)
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(11)
►
de setembre
(7)
►
d’agost
(7)
►
de juliol
(8)
►
de juny
(4)
►
de maig
(9)
►
d’abril
(7)
►
de març
(11)
►
de febrer
(9)
►
2017
(26)
►
de desembre
(2)
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(3)
►
d’agost
(2)
►
de juliol
(3)
►
de maig
(3)
►
de març
(3)
►
de febrer
(4)
►
de gener
(2)
►
2016
(28)
►
de desembre
(3)
►
de novembre
(3)
►
d’octubre
(1)
►
de setembre
(3)
►
d’agost
(3)
►
de juliol
(2)
►
de juny
(3)
►
d’abril
(2)
►
de març
(2)
►
de febrer
(4)
►
de gener
(2)
►
2015
(32)
►
de desembre
(2)
►
de novembre
(2)
►
d’octubre
(2)
►
de setembre
(1)
►
d’agost
(2)
►
de juliol
(2)
►
de juny
(1)
►
de maig
(6)
►
d’abril
(4)
►
de març
(3)
►
de febrer
(4)
►
de gener
(3)
►
2014
(33)
►
de desembre
(5)
►
de novembre
(2)
►
d’octubre
(4)
►
de setembre
(2)
►
d’agost
(2)
►
de juliol
(2)
►
de juny
(4)
►
de maig
(2)
►
d’abril
(3)
►
de març
(5)
►
de febrer
(1)
►
de gener
(1)
►
2013
(47)
►
de desembre
(4)
►
de novembre
(3)
►
d’octubre
(2)
►
de setembre
(5)
►
d’agost
(2)
►
de juliol
(5)
►
de juny
(5)
►
de maig
(5)
►
d’abril
(6)
►
de març
(5)
►
de febrer
(3)
►
de gener
(2)
►
2012
(34)
►
de desembre
(3)
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(3)
►
de setembre
(4)
►
d’agost
(1)
►
de juliol
(3)
►
de juny
(3)
►
de maig
(2)
►
d’abril
(3)
►
de març
(2)
►
de febrer
(2)
►
de gener
(4)
►
2011
(37)
►
de desembre
(3)
►
de novembre
(2)
►
d’octubre
(3)
►
de setembre
(2)
►
d’agost
(4)
►
de juliol
(6)
►
de juny
(3)
►
de maig
(2)
►
d’abril
(6)
►
de març
(3)
►
de febrer
(2)
►
de gener
(1)
►
2010
(76)
►
de desembre
(4)
►
de novembre
(5)
►
d’octubre
(5)
►
de setembre
(6)
►
d’agost
(4)
►
de juliol
(5)
►
de juny
(5)
►
de maig
(13)
►
d’abril
(9)
►
de març
(5)
►
de febrer
(7)
►
de gener
(8)
►
2009
(52)
►
de desembre
(10)
►
de novembre
(9)
►
d’octubre
(9)
►
de setembre
(7)
►
d’agost
(17)
Els plats més visitats durant el darrer any
PICANTÓ AL FORN
COSTELLA DE PORC ROSTIDA A LA CATALANA
CALDERETA DE LLAMÀNTOL
BACALLÀ A LA MEL AMB PANSES I PINYONS
TOMÀQUETS AL FORN
Nombre de visites al bloc
Seguidors