dilluns, 17 d’agost de 2009

SÈPIA AMB PÈSOLS I PATATES


Per a quatre persones cal: 4 sèpies mitjanes, 400 grs. de pèsols, 4 patates, 1 ceba mitjana, 100 grs. de cansalada viada, ametlles torrades, nous, julivert, all, vi blanc, oli i sal.

Netegem les sèpies reservant-ne la salsa d'una d'elles i tallar-les a daus. També tallem a daus les patates i la cansalada.

En una paella amb una mica d'oli sofregim la ceba a foc suau. Quan canvii de color, hi afegim les patates i la cansalada. Passats tres o quatre minuts hi posem la sèpia i la seva salsa, i una copeta de vi blanc. Tapem la cassola i que es vagi coent amb la pròpia aigua que desprèn.

Preparem una picada amb un parell de grans d'all, julivert i unes ametlles i nous.

Quan la sèpia ja s'hagi gairebé begut el líquid és el moment de posar-hi els pèsols, una mica d'aigua i sal. Amb deu minuts de cocció tot plegat n'hi ha ben be prou.

En petites racions ho podem presentar com una tapa poc habitual però molt saborosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada