tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post1010839760363431417..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: TRUITA SENSE OUEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-26117693504792662242010-11-26T20:14:23.194+01:002010-11-26T20:14:23.194+01:00Teresa,
Efectivament estava bona i sense colestero...Teresa,<br />Efectivament estava bona i sense colesterol que sempre és interessant.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-30781142465505922912010-11-26T10:36:55.521+01:002010-11-26T10:36:55.521+01:00Manel, una boníssima opció d'aprofitament!!! s...Manel, una boníssima opció d'aprofitament!!! serà sense ou, però per la pinta que té ha d'estar molt requetebona!<br />Bon cap de setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-82115810608645861252010-11-25T22:22:02.474+01:002010-11-25T22:22:02.474+01:00Tu mateixa Sònia, en tens per triar i remenar i si...Tu mateixa Sònia, en tens per triar i remenar i si vols quelcom especial, tu demana.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-24176202164662575002010-11-25T21:07:01.026+01:002010-11-25T21:07:01.026+01:00Mare meva, Manel! Quina gana m'està entrant .....Mare meva, Manel! Quina gana m'està entrant ... això no m'ho esperava, un bloc de cuina! Uff aquest m'encantarará!Sonia Nansidhttps://www.blogger.com/profile/05056671206986877099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-30776542726182143522010-11-25T20:02:07.843+01:002010-11-25T20:02:07.843+01:00Sión,
Cal només una mica més de cura a l'hora ...Sión,<br />Cal només una mica més de cura a l'hora de girar-la i fer-ho sovint, així va agafant forma i color.<br />Una forta abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-90496359633962093422010-11-24T19:41:03.221+01:002010-11-24T19:41:03.221+01:00Ningú diria que aquesta truita no porta ou, te una...Ningú diria que aquesta truita no porta ou, te una pinta genial<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-11431996178235662602010-11-24T19:00:26.384+01:002010-11-24T19:00:26.384+01:00Sandra i Xavi,
Per a no menjar tants ous és una bo...Sandra i Xavi,<br />Per a no menjar tants ous és una bona variant.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Lídia,<br />El secret és primer que no s'enganxi a la paella i després anar-la girant sovint.<br />Petons.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Lia,<br />... e in questo caso un po' di cipolla, ma lo stesso si puó fare con altri prodotti e/o avanzi.<br />Ciao.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Oteador,<br />Tens tota la raó, tot i que cada dia costi més trobar un bon pa.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Josep,<br />De fet si pensem en truita ens hi falta l'element principal. A Itàlia de les truites a més de fer servir el nom afrancesat d'omelette o també adaptat com omeletta, en diuen frittata, d'on fàcilment anem a parar a fritto i frittura... que és del que es tracta.<br />Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Gemma,<br />Sí, ja has vist que d'entrada és un aprofitament i a l'igual que les truites, els ingredients poden ser tan variats com vulguis. El trinxat, per cert que en vull fer aviat, m'agrada presentar-lo així també.<br />El nom, era per posar-ne un i em va semblar entendor.<br />Una forta abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-56257537116954524042010-11-24T18:02:46.620+01:002010-11-24T18:02:46.620+01:00Hola Manel, jo aquesta truita sense ou la faig per...Hola Manel, jo aquesta truita sense ou la faig per aprofitar verdura d'alguna bullida que ha sobret i mentre la tinc a la paella i es va fregint la vaig axafant, com si fes un trinxat de la Cerdanya, i mira, mai havia pensat a anomenar-la així, TRUITA SENSE OU.<br />Una abraçada i fins la propera.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-20255854688932837122010-11-24T17:41:17.392+01:002010-11-24T17:41:17.392+01:00Sembla que una truita sense ous hagi de ser una co...Sembla que una truita sense ous hagi de ser una cosa desnaturalitzada, sense substància, però tu t'has encarregat de demostrar tot el contrari. Una gran idea per a no menjar ous tan seguit.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-10373159956351799112010-11-24T12:30:53.554+01:002010-11-24T12:30:53.554+01:00A aquesta truita (sense colesterol) cal acompanyar...A aquesta truita (sense colesterol) cal acompanyar-la amb un bon pa i un bon vi.Joan Benllochhttps://www.blogger.com/profile/13681155754159531529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-91296592033823964102010-11-24T09:55:54.939+01:002010-11-24T09:55:54.939+01:00ciaooooooo..
complimenti solo la foto dice tutto.....ciaooooooo..<br />complimenti solo la foto dice tutto...e bunissimo....adoro patate e peperoni insieme..<br />cio da liaஃPROVARE PER GUSTAREஃ di ஜиαтαℓια e ριиαஓhttps://www.blogger.com/profile/13930993652672952646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-51756252033323546322010-11-23T19:50:43.884+01:002010-11-23T19:50:43.884+01:00que curiós sense ou, doncs mirant la foto ningú ho...que curiós sense ou, doncs mirant la foto ningú ho diria<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-25056635052253974932010-11-23T19:37:57.281+01:002010-11-23T19:37:57.281+01:00Serà sense ou... però té una pinta igual de bona!!...Serà sense ou... però té una pinta igual de bona!! Quina bona idea!Anonymousnoreply@blogger.com