tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post2259097935432355349..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: SUQUET I ROSSEJAT DE SARDINESEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-85368543306407925652010-11-15T20:01:49.556+01:002010-11-15T20:01:49.556+01:00Hola Francesc,
El trencar les creïlles desprenen m...Hola Francesc,<br />El trencar les creïlles desprenen més midó i ajuda a lligar millor el plat, per altra part també absorbeixen millor els gustos. Si has de tenir molta cura de la presentació és millor tallar-les bé, però si el que més interessa és la qualitat del plat jo les faig així.<br />SalutEl parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-29619254607267015552010-11-13T00:35:51.202+01:002010-11-13T00:35:51.202+01:00Les sardines no són el meu fort... però potser fet...Les sardines no són el meu fort... però potser fetes així m'agradarien i tot. Una pregunta: per què fas les creïlles "trencades"? Té alguna funció culinària? Són millors així? És que m'ha cridat molt el detall. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-7887494571892287722010-11-11T23:24:39.961+01:002010-11-11T23:24:39.961+01:00MªJose,
La idea de l'arròs rossejat, si ha est...MªJose,<br />La idea de l'arròs rossejat, si ha estat interessant.<br />Una forta abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mai,<br />Pel que he llegit i no només en aquest llibre, era una menja força habitual a les barques, amb sardina o amb qualsevol peix que no tingués una bona sortida a mercat.<br />Aquesta àvia pot ser un pou de ciència culinaria tradicional... mira de treure'n profit, hahaha. <br />Un petonàs.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-44121922305050777622010-11-11T22:45:31.194+01:002010-11-11T22:45:31.194+01:00Recepta i llibre, per probar tots dos , tot i que ...Recepta i llibre, per probar tots dos , tot i que l´arròs amb sardines pren nota alta, una recepta recuperable al cent per cent, l´àvia de la meva cunyada, filla de pescador el prepara que és una delícia tot i que la primera vegada vaig arrugar el nas i a la fi va estar una gran sorpresa, com be dius no n´estem acostumats, felicitats , la idea de recuperar i donar a conèixer aquests plats em sembla fabulosa.<br />una abraçada mestre.Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-16532933978256688712010-11-11T18:08:15.691+01:002010-11-11T18:08:15.691+01:00Una recepta estupenda!!! i mercis per la teva sinc...Una recepta estupenda!!! i mercis per la teva sinceritat amb el llibre, així ja se que no he de correr a trobar-lo...una abraçadaMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-31220843343315032732010-11-11T12:40:33.758+01:002010-11-11T12:40:33.758+01:00Sión,
Em va fer gràcia recuperar d'alguna mane...Sión,<br />Em va fer gràcia recuperar d'alguna manera una recepta antiga, tradicional, malgrat que avui en dia no estem acostumats a suquets amb peix blau.<br />Una forta abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Núria,<br />Em sembla perfecte. La idea és fer un suquet amb força líquid que ens serveix per a coure l'arròs... com més gustós sigui el suquet, millor queda l'arròs.<br />Segur que en gaudiras i força.<br />Petons.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-80345589752414636542010-11-11T10:02:17.627+01:002010-11-11T10:02:17.627+01:00Dons mira no n'he menjat mai...
Aquest plat e...Dons mira no n'he menjat mai... <br />Aquest plat el prepararé demà dissabte, això si, en comptes de sardines faré lluç, bacallà o rap que no sòc gaire fan de les sardines (per no dir que no m'agraden gens).<br />La resta fantàstica, ja et dic per demà suquet i rossejat de.....(altre peix).<br /><br />Petonetsssss!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-67121549493212677542010-11-11T08:12:49.284+01:002010-11-11T08:12:49.284+01:00Un arrosejat deliciós amb un suquet que sa de prov...Un arrosejat deliciós amb un suquet que sa de provar tot te molt bona pinta.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-67112803447171941312010-11-10T22:53:08.791+01:002010-11-10T22:53:08.791+01:00Teresa,
Bona opció. Salut.
* * * * ...Teresa,<br />Bona opció. Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Sandra i Xavi,<br />Sempre cal estar amatents i aprofitar tol el que valgui la pena. Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />MaryLou,<br />Posats a cuinar enlloc d'un plat tens els dos. Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /> <br />Lia,<br />Ti ringrazio tantissimo per la visita e cosí gentile parole.<br />Un abbraccio. <br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mercè,<br />Són receptes d'altres temps i que és bo coneixer-les i d'alguna manera recuperar-les.<br />Una forta abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-78532404936681996712010-11-09T23:48:41.645+01:002010-11-09T23:48:41.645+01:00BÉ...ha quedat ben clara la teva opinó sobre el ll...BÉ...ha quedat ben clara la teva opinó sobre el llibre i n'estic segura que n'és una crítica amb criteri!, de tota manera ja deu ser veritat que n'has sabut treure el millor perquè aquests plats tenen un aspecte inmillorable!!!Una abraçada!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-89487345951858566262010-11-09T21:14:08.013+01:002010-11-09T21:14:08.013+01:00ciaooooo..
e un pò che non passavo a farti visita....ciaooooo..<br />e un pò che non passavo a farti visita...a dire il vero sono dei giorni che non riesco a passare a far visita a tanti miei amici bloggeristi...e un periodo che sono un pò di corsa...spero che mi perdonate...sto danto un occhiata alle tue tante novità di ricette...una più buona e interessante dell'altra....sei una forza nel presentare queste interessante ricette...bravissimo...<br />ciao da liaஃPROVARE PER GUSTAREஃ di ஜиαтαℓια e ριиαஓhttps://www.blogger.com/profile/13930993652672952646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-14984058221146936852010-11-09T19:39:34.929+01:002010-11-09T19:39:34.929+01:00Quina bona pinta fa l'arròs!!! el suquet de sa...Quina bona pinta fa l'arròs!!! el suquet de sardines també s'haurà de tastar!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-11916258604230689452010-11-09T19:35:11.210+01:002010-11-09T19:35:11.210+01:00Caram, quina bona fila! De tota lectura se'n p...Caram, quina bona fila! De tota lectura se'n pot treure alguna cosa positiva... i en aquest cas ho ha estat molt!<br />Bona setmana!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-49698451713236459352010-11-09T18:56:35.008+01:002010-11-09T18:56:35.008+01:00Doncs només pel suquet i l'arròs val la pena e...Doncs només pel suquet i l'arròs val la pena el llibre..., s'hauran de provar aquest plats i llegir el llibre!<br />SalutacionsTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.com