tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post3156595461362229280..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: TRIPA AMB SAMFAINAEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-7804081584840482712010-04-29T05:56:30.652+02:002010-04-29T05:56:30.652+02:00Et deixo un repte al meu bloc.Et deixo un repte al meu bloc.GURMEThttps://www.blogger.com/profile/10386521806981747567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-5788338295814443102010-04-28T00:08:59.247+02:002010-04-28T00:08:59.247+02:00A mi em passa com a la Gemma, tampoc no n'he m...A mi em passa com a la Gemma, tampoc no n'he menjada mai, de tripa. Ara, la teua recepta diu "menja'm". SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-71744565775129803142010-04-26T21:50:21.576+02:002010-04-26T21:50:21.576+02:00Gemma,
La manera més habitual és només amb una b...Gemma, <br /><br />La manera més habitual és només amb una bona salsa de ceba i tomàquet, també s'hi poden afegir altres ingredients com llegums o en aquest cas els elements de la samfaina, tots o només el pebrot. Tal com ja he comentat gairebé està millor d'un dia per l'altre. Com que és bastant gelatinosa, quan s'arrefreda és veu ben bé la textura de la gelatina; en tornar-ho a escalfar, si cal afegint-hi un rajolí d'aigua, torna a agafar l'apariència "normal". Si agrada és aconsellable una mica picant.<br />Si ho tastes ja em diràs el què.<br />Salut.<br /><br />* * * * * *<br /><br />Sion, <br />Tens raó. El passat octubre ja vaig mostrar una recepta feta amb cigrons.<br />De fet la tripa no porta gens de greix, o sigui que el que engreixa ès el pa.<br />Però si ens agrada, què caram!<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-67897245560014690242010-04-26T21:01:59.775+02:002010-04-26T21:01:59.775+02:00A la tripa li van molt els cigrons, un punt picant...A la tripa li van molt els cigrons, un punt picanteta i a sucar-hi pa, i quilos damunt però es que la salsa esta tan bona.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-20404074747029740242010-04-26T11:29:55.705+02:002010-04-26T11:29:55.705+02:00No n'he menjat mai de tripa, no ser ni quin gu...No n'he menjat mai de tripa, no ser ni quin gust té, però aquesta que has preparat tu té molt bona pinta, encara que amb la salseta que hi has posat em sembla que qualsevol cosa hi aniria bé. <br />SalutacionsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-84499424370726008292010-04-26T10:13:46.033+02:002010-04-26T10:13:46.033+02:00Mercè,
És d'aquells plats que guanya preparat...Mercè, <br />És d'aquells plats que guanya preparat d'un dia per l'altre. <br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Dolors,<br />Si vols tafanejar una mica, en tinc una altre feta amb cigrons. Tu mateixa.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-85381874243006671092010-04-25T21:28:45.540+02:002010-04-25T21:28:45.540+02:00No en faig mai ...i l´altre dia en vaig comprar i ...No en faig mai ...i l´altre dia en vaig comprar i la vaig congelar perquè no savia com fer-ho.....ara ja ho se ...<br />Moltes gracies, Manel!!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-50112935458591149932010-04-25T16:01:59.581+02:002010-04-25T16:01:59.581+02:00Això és un plat complet!,la tripa l'he tastat ...Això és un plat complet!,la tripa l'he tastat poques vegades però depèn de com sigui feta vé més de gust o no. La recepta que presentes fa venir salivera! A reveure Manel.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.com