tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post3444435185183859421..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: CARXOFES CONFITADES AMB GAMBES A L'ALLETEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-79249290850879703162018-05-07T22:09:56.974+02:002018-05-07T22:09:56.974+02:00Cal tastar-les amb l'ou escaldat, sí!
Gràcies,...Cal tastar-les amb l'ou escaldat, sí!<br />Gràcies, Glòria.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-56406989074820126712018-05-07T13:15:00.952+02:002018-05-07T13:15:00.952+02:00escxaldat...treu la x heheheescxaldat...treu la x heheheNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-53744024521014197382018-05-07T13:14:25.053+02:002018-05-07T13:14:25.053+02:00Som molt consumidors de carxofes quan n'és tem...Som molt consumidors de carxofes quan n'és temporada i confitades ens encanten...amb un ou escxaldat són la nostra perdició. Així amb les gambetes han d'estar espectaculars també.<br /><br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-48487315782422322172018-04-29T10:10:54.332+02:002018-04-29T10:10:54.332+02:00La combinació és excel·lent i s'acaben en un n...La combinació és excel·lent i s'acaben en un no res.<br />Gràcies a tu, Fina, per ser-hi i comentar.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-30958447152668930352018-04-29T09:41:25.210+02:002018-04-29T09:41:25.210+02:00Bon dia Manel,
Abans d'acabar la temporada po...Bon dia Manel, <br />Abans d'acabar la temporada podem fer molts plats amb carxofes i que bones són de totes les maneres.<br />Així són una gormanderia molt bona.<br />Gràcies per explicar-ho tan bé<br />Una abraçada, Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.com