tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post3503679267391225916..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: ARRÒS A BANDA AMB CARBASSAEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-85728176209445237762010-12-06T20:10:16.152+01:002010-12-06T20:10:16.152+01:00Maneeeeeel.....
M'ha quedat amb la boca oberta...Maneeeeeel.....<br />M'ha quedat amb la boca oberta.<br />Això es fantàstic!!! Aquest desembre els anire provant.<br />Gràcies guapo!!<br />Una abraçada.M.Carmehttps://www.blogger.com/profile/07304575856577243353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-90009216280581082152010-10-27T19:15:23.144+02:002010-10-27T19:15:23.144+02:00HOLA MANEL, GUAPO TU
SALUDAR-TE PRIMER QUE RES, I...HOLA MANEL, GUAPO TU<br /><br />SALUDAR-TE PRIMER QUE RES, I FELICITAR-TE PER AQUESTS PLATS TANT BONS..HUMMMM<br /><br />FINS AVIAT PETONETS SUSANNAEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-84550545504347418882010-10-25T21:53:10.077+02:002010-10-25T21:53:10.077+02:00Mestre, sou genial i el plat ha quedat de fábula, ...Mestre, sou genial i el plat ha quedat de fábula, a mes segur que está per llepar-se els dits.<br />Això és la mostra viva de que la carbassa casa amb tot, o quasi tot , i si hi ha enginy encara és.<br />Una abraçadaMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-42034370757655396542010-10-25T17:50:39.745+02:002010-10-25T17:50:39.745+02:00Oteador,
Tal com explico al principi, ha estat el ...Oteador,<br />Tal com explico al principi, ha estat el resultat d'un repte que em van presentar. El resultat molt satisfactori.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Dolça,<br />Em sembla una bona aportació i no el coneixia, sí el de codony. <br />Moltes gràcies.<br />Una abraçada.<br />Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-77614880929292322082010-10-25T16:08:04.254+02:002010-10-25T16:08:04.254+02:00Ja ho havia sentit a dir això de l'arròs de ca...Ja ho havia sentit a dir això de l'arròs de carabassa, però fet així, arròs a banda amb carabassa ha d'estar boníssim.<br />I si hi vols fer un allioli, perquè no un allioli de carabassa (fet igual que el de codony, però canviant-lo pel fruit que ara ens ocupa)?<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-46561976229014487282010-10-23T19:39:10.952+02:002010-10-23T19:39:10.952+02:00Un arròs més per posar a la llista. No ho coneixia...Un arròs més per posar a la llista. No ho coneixia, però es veu molt saborós.Joan Benllochhttps://www.blogger.com/profile/13681155754159531529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-29810729277305005602010-10-20T15:21:56.399+02:002010-10-20T15:21:56.399+02:00Elena,
L'autunno e l'inverno ci portano si...Elena,<br />L'autunno e l'inverno ci portano sia in cucina sia nel mondo della fotografia, tantissime cose buone!<br />Ciao.<br /><br />* * * * * *<br /><br />Gemma,<br />És diu a banda perquè l'arròs es presenta sol, o en aquest cas amb sèpia, però tallat ben i ben petit. El peix es serveix a part, a banda. La gràcia del plat és que el fumet sigui com més bo millor. És d'aquells plats que abans feien els pescadors a la barca, i amb el peix que feien el brou, després se'l menjaven a part. Amb l'arròs no s'hi trobaven ni cloves ni espines, tot es podia menjar.<br />Un altre tipus d'arròs en què tot es pot menjar és l'anomenat cec, entre altres molts noms. Aquí tot bé pelat, sense ossos ni espines ni cloves, però va amb l'arròs, no a part.<br />Una forta abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-12423786862430953002010-10-20T10:47:48.418+02:002010-10-20T10:47:48.418+02:00Manel, quin arròs més bó! No acabo d'entendre ...Manel, quin arròs més bó! No acabo d'entendre perquè es diu arròs a banda, i perdona la meva ignoràcia en el món dels arrossos, però a casa la cuinera major d'arrossos és la meva mare i jo en faig poc sovint.<br />Una abraçadaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-68755244303394760292010-10-16T22:33:06.802+02:002010-10-16T22:33:06.802+02:00ma quante belle zucche!!! la zucca è il segno che ...ma quante belle zucche!!! la zucca è il segno che l'inverno è alle porte! :) ciaoelenahttps://www.blogger.com/profile/01070363300013775779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-26019934022474956962010-10-15T22:20:39.745+02:002010-10-15T22:20:39.745+02:00Teresa,
Mereixes un punt i a part, avui. Moltes Fe...Teresa,<br />Mereixes un punt i a part, avui. Moltes Felicitats.<br />Una forta abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-19660036000050313692010-10-15T22:19:16.475+02:002010-10-15T22:19:16.475+02:00Laura,
Recorda de no posar-hi carbassa, d'acor...Laura,<br />Recorda de no posar-hi carbassa, d'acord?<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Lia,<br />Sei un tesoro, le tue parole mi piacciono un sacco. Grazie, pure.<br />Un abbraccio.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Núria,<br />No cal dir res més, doncs. Moltes gràcies.<br />Petons.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Sara,<br />Celebro molt que t'agradi, la inventiva de vegades funciona.<br />Una forta abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Josep,<br />Els reptes ajuden a fer servir una mica l'enginy.<br />Gràcies per les teves paraules.<br />Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Lucy,<br />Innazitutto sia la benvenuta. Mi fa vero piacere il leggere le tue parole. Mi raccomando, fallo.<br />Un caro saluto.<br />Manel.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Sión,<br />La meva mare sovint en posava a l'escudella barrejada, o sigui que d'arròs amb carbassa tallada a daus, com si fos patata, ja n'havia menjat en sopa. Amb arròs de verdures també n'he fet, el que ha estat la novetat és amb un arròs només de peix. El resultat va entusiasmar.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Sandra i Xavi,<br />Penso que no us decebrà.<br />Salut.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-6001222990419437652010-10-15T21:05:23.743+02:002010-10-15T21:05:23.743+02:00Ja vam provar el risotto de carbassa... ara ens to...Ja vam provar el risotto de carbassa... ara ens tocarà provar aquesta combinació tan bona!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-8445131599218556582010-10-15T20:19:09.795+02:002010-10-15T20:19:09.795+02:00Mai hauria pensat amb posar carbassa al arròs, va ...Mai hauria pensat amb posar carbassa al arròs, va ser un bon repte i molt ben solucionat<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-67411278981132553232010-10-15T16:23:45.987+02:002010-10-15T16:23:45.987+02:00adoro le zucche e questo risotto è una vera delizi...adoro le zucche e questo risotto è una vera delizia!complimenti!lucyhttps://www.blogger.com/profile/07319520072058198746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-40242967994225571622010-10-15T15:13:42.060+02:002010-10-15T15:13:42.060+02:00Fantàstic i realment original.
Una bona idea per a...Fantàstic i realment original.<br />Una bona idea per a fer un arròs de temporada.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-39706514794022454632010-10-15T11:11:10.336+02:002010-10-15T11:11:10.336+02:00¡ Quina bona recepte !
M´agrada moltísim !!!
Una a...¡ Quina bona recepte !<br />M´agrada moltísim !!!<br />Una abraçada<br />SaraCAN JOAN I SARAhttps://www.blogger.com/profile/01755112880591499521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-21282822851090868172010-10-15T10:56:50.759+02:002010-10-15T10:56:50.759+02:00Manel té una pintassa aquest arròs!!! i quin goig ...Manel té una pintassa aquest arròs!!! i quin goig de carbasses!!!<br />una abraçadaTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-39838104737252244412010-10-15T09:57:04.507+02:002010-10-15T09:57:04.507+02:00HOla Manel...
Un plat sensacional... el cert es q...HOla Manel...<br /><br />Un plat sensacional... el cert es que sobren les paraules.<br />Petons!!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-53900578708157295152010-10-14T23:55:19.900+02:002010-10-14T23:55:19.900+02:00manel...
non ho parole sei molto raffinato..di ver...manel...<br />non ho parole sei molto raffinato..di vero cuore sei bravissimo..<br />un abbraccio da liaஃPROVARE PER GUSTAREஃ di ஜиαтαℓια e ριиαஓhttps://www.blogger.com/profile/13930993652672952646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-15750403185470376002010-10-14T23:25:24.522+02:002010-10-14T23:25:24.522+02:00pare, ets genial, m'agradat moltisim. Quina so...pare, ets genial, m'agradat moltisim. Quina sorpresa, a mes para convidar a la Mer.lauraenmadridhttps://www.blogger.com/profile/06683738311604377106noreply@blogger.com