tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post3533726579920111840..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: TALLARINES AMB RAP I TROMPETESEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-32695044401087304512014-10-16T21:10:15.147+02:002014-10-16T21:10:15.147+02:00Els camagrocs amb el rap combinen extraordinàriame...Els camagrocs amb el rap combinen extraordinàriament bé.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-18409250914992386122014-10-16T20:11:30.059+02:002014-10-16T20:11:30.059+02:00Demà ja se que fare de dinar , amb camagrocs ,pero...Demà ja se que fare de dinar , amb camagrocs ,pero <br /><br />Que bo! ;))DORAhttps://www.blogger.com/profile/17799020098571314003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-85625433434436228432010-09-12T22:21:30.953+02:002010-09-12T22:21:30.953+02:00Ricard,
Aquesta picada, que és el secret del plat,...Ricard,<br />Aquesta picada, que és el secret del plat, és la base dels plats de peix "a l'all cremat" típics de la cuina del Garraf. Les trompetes, o també són molt apropiats els camagrocs, acaben de donar el toc diferent a un plat de pasta i peix. Es clar sí són frescos molt millor.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-27127549624560026172010-09-12T17:37:25.687+02:002010-09-12T17:37:25.687+02:00Quin plat senzillament sublim!, amb el rap i les t...Quin plat senzillament sublim!, amb el rap i les trompetes; ara (ben aviat) anirem a collir trompetes, i provaré de seguir els teus consells. A veure com em queda. Salut Manel!<br />Ricardolivellazenghttps://www.blogger.com/profile/09883285028556423518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-14463651076403801992010-07-27T10:26:35.875+02:002010-07-27T10:26:35.875+02:00Hola Anna,
A veure si t'animes a fer-ho... pen...Hola Anna,<br />A veure si t'animes a fer-ho... penso que us agradarà.<br />Una forta abraçada.<br />Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-6482566067880867702010-07-26T22:44:06.808+02:002010-07-26T22:44:06.808+02:00Ei Manel !!!
Com anem ?
Això fa molt bona pinta !...Ei Manel !!!<br />Com anem ? <br />Això fa molt bona pinta !!!<br />Petons .<br />AnnaAnna Morahttps://www.blogger.com/profile/08923071448783162582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-24047924796017544822010-07-22T18:53:43.944+02:002010-07-22T18:53:43.944+02:00Lucy,
Innanzitutto sia la benvenuta e ti ringrazio...Lucy,<br />Innanzitutto sia la benvenuta e ti ringrazio il commento. Davvero è un piato ben gustoso.<br /><br />Ciao. Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-28474571586857085962010-07-22T17:42:33.354+02:002010-07-22T17:42:33.354+02:00si concordo su quanto hai scritto sulla rana pesca...si concordo su quanto hai scritto sulla rana pescatrice, e quindi sulla tuia scelta del pesce.perfetta e buona la ricetta!lucyhttps://www.blogger.com/profile/07319520072058198746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-44858559226202895562010-07-15T13:35:00.073+02:002010-07-15T13:35:00.073+02:00Donibaneko,
Sí són gustoses i es complementen bé a...Donibaneko,<br />Sí són gustoses i es complementen bé amb el rap que és un peix neutre, poc saborós.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * * *<br /><br />Maria,<br />Doncs, vinga... a tastar-lo.<br />Una abraçada-El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-29450091367647704182010-07-15T13:30:10.038+02:002010-07-15T13:30:10.038+02:00fantàstic aquest plat, m'agrada la combinació!...fantàstic aquest plat, m'agrada la combinació!maria moncalhttps://www.blogger.com/profile/11796756509979782165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-59819309381181725162010-07-14T13:32:12.443+02:002010-07-14T13:32:12.443+02:00Gràcies per les teues respostes. A Beneixama també...Gràcies per les teues respostes. A Beneixama també es compra per lliures i mitges lliures (la gent gran) però ara no sé quina equivalència en grams tenim. Quan ho esbrine, t'ho dic. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-69273861602643829082010-07-13T23:43:31.113+02:002010-07-13T23:43:31.113+02:00Sion,
Efectivament s'ho van acabar tot.
Salut....Sion,<br />Efectivament s'ho van acabar tot.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mercè,<br />Sí vaig tenir un problema. No volia fer una entrada ja que en aquest bloc només hi tinc receptes. El que pretenia fer era, al marge, en lloc de la foto que hi tinc, posar-hi la presentació tipus dispositives d'una selecció de fotografies de la manifestació... però no me n'he sortit i ho vaig anul·lar. <br />A mi no em surt, però he entrat en el teu bloc i veig que si que apareix la nova entrada però, logicament, no hi pots accedir perquè la vaig anul·lar.<br />De moment no en sé més. <br />Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Josep,<br />Un plat complert i gustós de veritat.<br />Salut!El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-247216316836737422010-07-13T21:03:22.061+02:002010-07-13T21:03:22.061+02:00Un plat fantàstic i amb una barreja de ingredients...Un plat fantàstic i amb una barreja de ingredients d'allò més atractiu. <br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-65175286910702755362010-07-13T15:54:19.498+02:002010-07-13T15:54:19.498+02:00Manel, crec que hi ha algún problema en la teva en...Manel, crec que hi ha algún problema en la teva entrada,no hi consta la manifestació si nó aquesta entrada de les tallarines!!un petonet!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-30048901340629951372010-07-12T19:53:02.275+02:002010-07-12T19:53:02.275+02:00Un plat deliciós, amb una molt bona combinació d’e...Un plat deliciós, amb una molt bona combinació d’elements<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-53463502671408516782010-07-12T19:20:18.784+02:002010-07-12T19:20:18.784+02:00Txell,
Després encara he recordar una altra mesura...Txell,<br />Després encara he recordar una altra mesura que empraven només per a la carn:<br /><br />1 terça, que seria com una lliura o sigui 400 grs. (per a la carn hi havia la lliura carnissera que eren 1,2 quilos.)<br /><br />Les vostres visites i comentaris donen sentit al bloc i si algú se n'aprofita ja em considero feliç. Gràcies doncs.<br />Petons.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-42493664478050797542010-07-12T11:55:22.664+02:002010-07-12T11:55:22.664+02:00Hahaha, la meva àvia encara compra amb lliures i m...Hahaha, la meva àvia encara compra amb lliures i medeix la llet amb petricons! i tant, és un homenatge!<br />Pel que fa aquest plat de pasta amb trompetes, dir només que els que han tingut la sort de tastar el teu plat, segur que han tocat el cel! Un petó i enhorabona per totes les receptes que ens regales. Un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-42096169331711503412010-07-11T22:01:58.449+02:002010-07-11T22:01:58.449+02:00Francesc,
1 lliura són 400 grs.
3 unçes són 100 gr...Francesc,<br />1 lliura són 400 grs.<br />3 unçes són 100 grs.<br />1 petricó és 1/4 de litre<br />Són les mesures que jo he escoltat a casa tota la vida, i em fa gràcia, gairebé com un homenatge, el recordar-ho.<br />Salut!El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-42054286275442743832010-07-11T20:07:06.264+02:002010-07-11T20:07:06.264+02:00Una recepta deliciosa, sí senyor!!! Per cert, a qu...Una recepta deliciosa, sí senyor!!! Per cert, a quants grams equival una lliura? SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-53203851057845053392010-07-11T16:23:54.374+02:002010-07-11T16:23:54.374+02:00Angeles,
El resultat és un plat ben complet i gust...Angeles,<br />El resultat és un plat ben complet i gustós.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Lia,<br />La rana pescatrice è un pesce non molto saporoso ma da buon magiare giacchè non ha delle spine pericolose. Perció con le trombette et la "picada" o pestata tipica della cuccina catalana gli danno piú sapore al piatto.<br />Un abbracio, Manel.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Federica,<br />Grazie per l'aprezzamento.<br />Ciao.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mercè,<br />T'agraeixo molt el sentit del compliment.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Nuria,<br />Aixì m'agrada, improvisar a partir d'una idea i dels ingredients disponibles.<br />Els ceps són també perfectes i en quan al peix, del que anomenes jo m'inclinaria pel lluç, sense descartar però cap opció.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-26754679570930410672010-07-11T12:53:05.084+02:002010-07-11T12:53:05.084+02:00Wow!!!1
Quines ganes de provar aquests tallarins....Wow!!!1<br /><br />Quines ganes de provar aquests tallarins.<br />M'acabes de donar una idea per fer el dinar, no tinc trompetes a ma però sempre tinc ceps a casa, tallarins també i en comptes de rap... no se que dec tenic... Ara miraré el congelador, sempre tinc salmó, llenguado i lluç... a veure que tal em surt.<br /><br />Petonarros!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-46612439411176029472010-07-11T11:53:40.111+02:002010-07-11T11:53:40.111+02:00Una nova recepta que em fa venir salivera...Quan e...Una nova recepta que em fa venir salivera...Quan entro al teu blog m'haig de posar pitet!.A reveure Manel.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-4949539317477051932010-07-10T13:44:40.538+02:002010-07-10T13:44:40.538+02:00complimenti...un piatto stupendo!!ciao!!complimenti...un piatto stupendo!!ciao!!Federica Simonihttps://www.blogger.com/profile/18131077349653166357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-51948964543749578242010-07-10T11:26:04.577+02:002010-07-10T11:26:04.577+02:00ciao mi interessa tantissimo questa ricetta....anc...ciao mi interessa tantissimo questa ricetta....anche perche io non ho mai usato la rana pescatrice...e poi il tuo piatto e dvvero schik..<br />un abbraccio da liaஃPROVARE PER GUSTAREஃ di ஜиαтαℓια e ριиαஓhttps://www.blogger.com/profile/13930993652672952646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-31868416119591044662010-07-10T11:09:47.512+02:002010-07-10T11:09:47.512+02:00menudo plato tallarines, trompetas de la mort que ...menudo plato tallarines, trompetas de la mort que dan un gusto especial y como no uno de los reyes del pescado el rape, felicidades combinacion perfectadeakiapekinhttps://www.blogger.com/profile/11311282360537039426noreply@blogger.com