tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post4072353612820602023..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: COCOTXES DE LLUÇ AMB ALL I JULIVERTEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-60522035649719975912010-01-06T09:39:17.944+01:002010-01-06T09:39:17.944+01:00Per aquí no se'n troben de fresques. Sí al nor...Per aquí no se'n troben de fresques. Sí al nord, jo n'he vist a peixateries del País Basc, els lluços de l'Atlàntic són molt més grans que els que es pesquen per aquí. Jo ho he fet amb cocotxes congelades. <br /><br />Tinc un altre plat amb coctxes de bacallà, d'aquestes sí que se'n troben però són salades. Cal dessalar-les bé previament.<br /><br />Si en trobes, t'animo a cuinar-les... és un plat molt especial.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-5687083941748115952010-01-06T08:57:54.740+01:002010-01-06T08:57:54.740+01:00He de confessar-te que he hagut de buscar al dicci...He de confessar-te que he hagut de buscar al diccionari el que eren les cocotxes. Sabia que eren cosa de peix, paregut a les ganyes, però no exactament el què. Ara ja ho sé. Supose que han de ser gustoses per allò de la gelatina que expliques. Per les peixateries de Beneixama no n'he vistes mai, però. Serà cosa de cercar-ne per un altre lloc. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com