tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post4676992425176508795..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: TERRINA DE CONILL AMB OLIVESEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-30536322597529867012016-03-04T07:44:38.293+01:002016-03-04T07:44:38.293+01:00Al mercat de Reus hi ha una pollastreria que te...Al mercat de Reus hi ha una pollastreria que te'l desossen...hi he de passar perquè aquesta terrina caurà segur!!!!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-82558289089588303572016-03-04T07:35:34.195+01:002016-03-04T07:35:34.195+01:00El més entretingut és desossar el conill. La soluc...El més entretingut és desossar el conill. La solució més senzilla és desossar les cuixes de dos conills i reservar la resta per a altres plats.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-45732491746972173122016-03-03T06:43:47.305+01:002016-03-03T06:43:47.305+01:00Som molt consumidors de conill...però no he picat ...Som molt consumidors de conill...però no he picat mai la seva carn. M'agrada aquesta terrina ;-)<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-6410896874009109152015-12-30T17:11:22.329+01:002015-12-30T17:11:22.329+01:00Fa molts anys una amiga francesa amb va deixar un ...Fa molts anys una amiga francesa amb va deixar un llibre dedicat només a patés i terrines. Vaig fer-ne algunes, sens dubte la que més em va agradar és aquesta, jo també sóc fan tant del conill com de les olives.<br />Bon Any, Marina.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-17303679197728077302015-12-30T13:42:48.809+01:002015-12-30T13:42:48.809+01:00Caram, quina recepta més curiosa! A mi m'encan...Caram, quina recepta més curiosa! A mi m'encanta el conilll, prenc nota de la teva proposta!! bon anyTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com