tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post6565618272555815977..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: ARRÒS AMB CANANES DE FONSEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-88952820524564262442017-08-03T09:13:21.269+02:002017-08-03T09:13:21.269+02:00Moltes gràcies, Montse.
Bon estiu!Moltes gràcies, Montse.<br />Bon estiu!El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-87803271261725744682017-08-02T22:58:26.063+02:002017-08-02T22:58:26.063+02:00Quin arròs més bo.
Una abraçada
MontseQuin arròs més bo.<br />Una abraçada<br />MontseMontse femcuineteshttps://www.blogger.com/profile/10420100238962934568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-10267045605764347922016-06-19T17:45:09.838+02:002016-06-19T17:45:09.838+02:00Es preferible quedarse corto con el líquido que no...Es preferible quedarse corto con el líquido que no pasarse, si hay que añadir más, siempre que lo añadamos hirviendo, no hay mayor problema, lo que seria un error es añadir líquido a temperatura inferior y se cortara la cocción del arroz.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-2767945741971855712016-06-18T18:23:30.547+02:002016-06-18T18:23:30.547+02:00A ver si soy capaz con esas instrucciones que das ...A ver si soy capaz con esas instrucciones que das porque tengo problemas siempre con el arroz. Al final tengo que estropearlo echándole algo más de líquido ya que no se termina de cocer. Voy a controlar el tiempo como tu lo indicas. Mercedeshttps://www.blogger.com/profile/13789613884729677460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-49476734599831078552016-06-15T22:04:51.085+02:002016-06-15T22:04:51.085+02:00La rossa és la més habitual i la que sempre havia ...La rossa és la més habitual i la que sempre havia emprat fins ara. Si mai en trobes de negra, més gran, no ho dubtis.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-53064577542747483112016-06-15T20:08:56.163+02:002016-06-15T20:08:56.163+02:00Per aquí també en trobem però més petites i rosade...Per aquí també en trobem però més petites i rosades de color. <br />A vegades n'hi ha moltes i estan bé de preu, ideals per a fer-les estofades, i aquest arrosset m'agrada força.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-51152415511394300942016-06-07T13:07:35.777+02:002016-06-07T13:07:35.777+02:00Certament un arròs molt gustós. Certament un arròs molt gustós. El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-13778703306459567572016-06-07T12:03:58.504+02:002016-06-07T12:03:58.504+02:00Un plat d'arròs per repetir.
Jo tambè soc de c...Un plat d'arròs per repetir.<br />Jo tambè soc de ceba de Figuereslolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-80004879051253848142016-06-07T08:43:11.901+02:002016-06-07T08:43:11.901+02:00La ceba de Figueres és de gust dolcenc i de textur...La ceba de Figueres és de gust dolcenc i de textura tova i dóna molt bon resultat a la cuina, però això no vol dir que aquí s'acaba el món, l'escalunya, la ceba valenciana, són també excel·lents. En definitiva, pots fer servir una bona ceba que tinguis a mà. la llarga cocció i els demés ingredients la faran bona, segur.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-83573154437491017032016-06-07T08:25:04.969+02:002016-06-07T08:25:04.969+02:00Fa molt bona cara i segur que millor gust.
Ho tinc...Fa molt bona cara i segur que millor gust.<br />Ho tinc un poc complicat per la ceba de Figueres, té solució? ;)<br />Bon profit!sa llunahttps://www.blogger.com/profile/01417395106113354142noreply@blogger.com