tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post7956093425858793906..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: RISOTTO DE TROMPETESEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-56913977668458012562010-05-11T11:59:35.266+02:002010-05-11T11:59:35.266+02:00Francesc,
Amb altres bolets surten igualment molt ...Francesc,<br />Amb altres bolets surten igualment molt bons.<br />Endavant.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Susanna,<br />És un bolet que, segurament pel seu aspecte, no agrada tothom però que dóna uns resultats molt interessants.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-1158544248431227102010-05-11T11:13:22.837+02:002010-05-11T11:13:22.837+02:00HOLA MANEL, GUAPO TU
UN PLAT DELICIÒS, COM M´AGRA...HOLA MANEL, GUAPO TU<br /><br />UN PLAT DELICIÒS, COM M´AGRADEN LES TROMPETES DE LA MORT<br /><br />PETONETS SUSANNAEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-47753479768611991332010-05-10T23:38:34.373+02:002010-05-10T23:38:34.373+02:00Per on jo visc no és fàcil trobar eixa mena de bol...Per on jo visc no és fàcil trobar eixa mena de bolets. Però fan bona pinta. L'arrosset cuit a l'estil "risotto" és una classe de cuita a la qual m'ha costat acostumar-m'hi. Però ara ja m'agraden més. Potser faré aquesta recepta amb altres bolets. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-43529028422093923982010-05-10T23:00:20.907+02:002010-05-10T23:00:20.907+02:00Hola Marta,
El primer de tot és donar-te la benvin...Hola Marta,<br />El primer de tot és donar-te la benvinguda.<br />Jo tampoc en tenia i l'altre die en vaig veure en una botiga de productes secs, fruites, llegums, ... i com que les trompetes m'agraden tant, en vaig comprar una bosseta, i Déu n'hi do, allarguen molt, en vaig fer servir una petita part, o sigui que en tinc per altres plats.<br />Salut.<br />Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-37924731150160419292010-05-10T22:47:56.210+02:002010-05-10T22:47:56.210+02:00Queda pendent! Ja no em queden trompetes seques, a...Queda pendent! Ja no em queden trompetes seques, així que hauré d'esperar a la temporada per collir-ne al Montseny.<br />Una pinta genial!<br />per molts anys.Martahttps://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-8378276277922408532010-05-10T14:22:48.266+02:002010-05-10T14:22:48.266+02:00Angeles, No és per dir-ho, però boníssim. Les raci...Angeles, No és per dir-ho, però boníssim. Les racions eren normals, de primer plat. Si n'hi hagués hagut més s'hauria acabat igualment. <br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Dolors, Sí és un bolet amb un aroma especial, pròpi, però no exageradament fort. De fet, com dic sempre, ho pots fer amb ingredients diferents. El que m'agrada destacar és que pot sortir un arròs esplèndid amb només un o dos ingredients.<br />Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mercè, el dia en que inventin les pantalles amb transmissió d'olors, aleshores sí que patirem, hahaha. Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Glòria, de bolets secs a la cuina tradicional sempre se n'han emprat; recordo amb especial plaer els frincandós que feia la mare.<br />Avui en dia, es clar, a més dels secs tenim tota la gamma de congelats... de totes maneres no hi ha com el fresc.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Gemma, Tal com has cuinat el teu, posant-hi tot el liquid alhora, és la nostra manera de fer, i si al final hi poses formatge tindràs un arròs cremós. Per fer un risotto, en canvi, el líquid es va afegint molt de mica en mica i es remena tota l'estona... el formatge, en aquest cas "cal" que sigui italià. A nivell de resultat i gust final no hi ha massa diferències... tots dos estan boníssims. <br />Una cordial salutació.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-55710641215209863702010-05-10T11:24:03.549+02:002010-05-10T11:24:03.549+02:00Que bo aquest arrós Manel. Per a mi el rissoto és ...Que bo aquest arrós Manel. Per a mi el rissoto és un descobriment molt recent, tant com el meu blog, per tant em sorprent molt aquest plat amb el seu toc final de formatge.<br />Ja m'agradaria tenir-ne un plat avui per dinar, ja. Una abraçada i a reveure.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-84182085172157134652010-05-09T23:11:37.303+02:002010-05-09T23:11:37.303+02:00Tot un encert aquest risotto!. I el recurs dels bo...Tot un encert aquest risotto!. I el recurs dels bolets secs quan no és temporada, ens treu el "mono" de bolets, eh?Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-28278146811358124012010-05-09T22:08:15.934+02:002010-05-09T22:08:15.934+02:00s'EM FA LA BOCA AIGUA...AIXÒ NO ES FA...una co...s'EM FA LA BOCA AIGUA...AIXÒ NO ES FA...una cosa és presentar bones menges i l'altre fer patir a la gent...Aquest risotto, si no es pot mossegar la pantalla més val tapar-se els ulls...Senzillament fantàstic!!a reveure Manel!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-36826700751384541162010-05-09T21:28:41.872+02:002010-05-09T21:28:41.872+02:00A casa els hi agrada molt tot el que porti aquest ...A casa els hi agrada molt tot el que porti aquest bolets tan especial.....<br />A tu t´ha quedat perfecta!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-12332592607058407922010-05-09T18:32:32.297+02:002010-05-09T18:32:32.297+02:00que buena tiene este arroz, a mi el arroz me encan...que buena tiene este arroz, a mi el arroz me encanta de cualquier forma, y esta tiene pinta de estar estupenda un saludodeakiapekinhttps://www.blogger.com/profile/11311282360537039426noreply@blogger.com