tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post353777520874340461..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: SECRET DE PORC DUROC ACABAT AL FORN AMB CACIOCAVALLOEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-28107076839359351762016-12-29T08:26:32.870+01:002016-12-29T08:26:32.870+01:00Moltes gràcies, Àngel.
Els meus millors desitjos ...Moltes gràcies, Àngel. <br />Els meus millors desitjos també per a tu i els teus estimats.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-82312982043102403602016-12-28T22:03:38.099+01:002016-12-28T22:03:38.099+01:00Una meravella,espectacular combinació.
Feliç Any.S...Una meravella,espectacular combinació.<br />Feliç Any.Salutacions.<br />Ahttps://www.blogger.com/profile/00516680254492630476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-21986248011462388662016-12-27T08:54:19.480+01:002016-12-27T08:54:19.480+01:00Tens raó, Josep.
Els italians, en la seva cuina tr...Tens raó, Josep.<br />Els italians, en la seva cuina tradicional, empren un nombre més variat d'herbes i de productes de l'horta que nosaltres tot i que vist des de lluny sembli que només saben menjar pasta i pizzes.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-5447950850152127262016-12-27T07:55:21.097+01:002016-12-27T07:55:21.097+01:00Pare; -Els fogons del pare- l'orenga un produc...<br /> Pare; -Els fogons del pare- l'orenga un producte quasi impresindible a la cuina italiana i amb aquest formatge, encara molt millor.<br /> Salutacions¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-7467501896661816332016-12-24T11:23:35.397+01:002016-12-24T11:23:35.397+01:00La bondat del producte és fonamental.
Bon Nadal, F...La bondat del producte és fonamental.<br />Bon Nadal, Fina.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-25357701324729185672016-12-24T11:07:38.353+01:002016-12-24T11:07:38.353+01:00quina meravella!!
Bon productes excepcional result...quina meravella!!<br />Bon productes excepcional resultat!<br />Bon Nadal! Lo pare, <br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-37853694596321070882016-12-24T10:38:31.082+01:002016-12-24T10:38:31.082+01:00Jo l'havia tastat com a part d'un rissotto...Jo l'havia tastat com a part d'un rissotto i em va encantar, feia més de dos anys que li anava al darrera, el més semblant que es troba habitualment és el provolone però no és el mateix ni de bon tros.<br />Moltes gràcies, Sion, els meus millors desitjos també per a vosaltres.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-67483677839885196722016-12-24T10:29:56.101+01:002016-12-24T10:29:56.101+01:00No coneixia aquest formatge, però la combinació am...No coneixia aquest formatge, però la combinació amb el secret Duroc deu ser espectacular.<br />Una abraçada i Bones Festes<br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.com