tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post4103462252810336780..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: ARRÒS CREMÓS DE PASTANAGUES AMB ESCAMARLANSEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-50111719247331838622017-11-27T18:20:02.249+01:002017-11-27T18:20:02.249+01:00Si agraden els arrosos cremosos, aquest és per tas...Si agraden els arrosos cremosos, aquest és per tastar-lo.<br />Salut!El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-64065164836189829042017-11-26T21:44:45.122+01:002017-11-26T21:44:45.122+01:00
Una pinta fantàstica i suposo que estat boní...<br /> <br /><br /><br /> Una pinta fantàstica i suposo que estat boníssim.Salutacions.Ahttps://www.blogger.com/profile/00516680254492630476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-87200130737872283982017-11-24T07:37:53.592+01:002017-11-24T07:37:53.592+01:00Bon dia Manel,
Gràcies Una abraçada i un bon cap ...Bon dia Manel, <br />Gràcies Una abraçada i un bon cap de setmana, <br />Fina Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-79913039179403152722017-11-22T07:57:04.005+01:002017-11-22T07:57:04.005+01:00A nivell d'exposicions, vaig ser present a Ali...A nivell d'exposicions, vaig ser present a Alimentària del 2014 quan, conjuntament CALDOS ANETO i la revista CUINA, van organitzar un curset ràpid de fotografia aplicada a la gastronomia. <br />Amb el caldo natural de carxofa veig publicar aquesta recepta:<br />http://elsfogonsdelpare.blogspot.com.es/2017/08/cassoleta-tebia-de-verdures-amb-gambes.html<br />Una forta abraçada, Fina.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-76498479857031546362017-11-22T04:31:42.732+01:002017-11-22T04:31:42.732+01:00Bon dia, Manel,
Caldos Aneto és un producte molt ...Bon dia, Manel, <br />Caldos Aneto és un producte molt bo, natural i que soluciona la cuina diària quan no tens temps com un imprevist.<br />El vaig conèixer fa uns anys a Barcelona Degusta quan estava començant el blog:http://cuinacinc.blogspot.com.es/2011/12/barcelona-degusta-2011.html<br />Tinc ganes de provar el de carxofa per totes les propietats d'aquesta hortalissa.<br />Quins camps més macos de cols i porros!<br />Una recepta estupenda :) i rebona!<br />Merci Manel per compartir!<br />Una abraçada, <br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-40925530843198701842017-11-21T19:22:56.987+01:002017-11-21T19:22:56.987+01:00La visita va resultar molt interessant, Olga.
Una ...La visita va resultar molt interessant, Olga.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-69047725420446082122017-11-20T22:13:00.785+01:002017-11-20T22:13:00.785+01:00Genial la visita a Caldos Aneto i genial aquest ar...Genial la visita a Caldos Aneto i genial aquest arròs! Que rebo, si us plau! <br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com