tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post6214724791198049750..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: EMULSIÓ DE CARBASSA A LA CARBASSAEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-68924915768435639302010-10-11T21:51:51.355+02:002010-10-11T21:51:51.355+02:00Sandra i Xavi,
L'emulsió resulta més fina que ...Sandra i Xavi,<br />L'emulsió resulta més fina que el puré o la crema, segur que us agradarà.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Txell i Kike,<br />No sé si a algú li vàren saltar les llàgrimes, no em fixava en res que no fos el plat, hahaha.<br />Salut.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Dolors,<br />Un plat que ara que comença a fresquejar entra d'allò més bé.<br />Una forta abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Josep,<br />Agraeixo l'efusivitat del comentari. Ja sabeu ben bé com funcionen les emulsions.<br />Una abraçada.<br /><br />* * * * * * *<br /><br /><br />Lia,<br />Sicuramente vi piacerà.<br />Un abbraccio, Manel.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Pina,<br />Il traduttore non è assolutamente corretto ma ti ringrazio tantissimo la voglia di scrivire anche nella mia lingua. Ti auguro un delizioso piato di zucca.<br />Ciao, Manel.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mai,<br />La idea de l'emulsió és igualment vàlida per altre tipus de verdura. Amb tot allò que faries un puré, ho pots fet tranquil·lament.<br />Petons.<br /><br />* * * * * * *<br /><br />Mercè,<br />En aquest cas la que he posat a sobre està feta així, penso que el resultat pot ser bastant similar.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-45015529740964502952010-10-11T18:22:54.629+02:002010-10-11T18:22:54.629+02:00Vaig descobrir la carbassa aquest nadal i des d...Vaig descobrir la carbassa aquest nadal i des d'aleshores l'he fet un grapat de vegades, és boníssima!.Quan faig la crema la faig si fa o no fa igual, però la meitat de la carbassa la passo una mica per la paella i així queda molt gustosa.Un plat fantàstic.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-54524503252836165112010-10-11T13:23:01.957+02:002010-10-11T13:23:01.957+02:00La carbassa no es un dels meus plats, però aquesta...La carbassa no es un dels meus plats, però aquesta te molt bona pinta, la provaré<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-54318439471991477842010-10-11T12:15:07.919+02:002010-10-11T12:15:07.919+02:00hola, m'agrada molt la carbassa, la setmana pa...hola, m'agrada molt la carbassa, la setmana passada em vaig comprar un 5 kg i he usat en moltes receptes que aviat serà la publicació. També m'agrada molt la teva recepta, prendre notes i tracte molt aviat. <br /> Hola bon dia <br />Pina<br />p.s. espero que la traducció és correcta.ஃPROVARE PER GUSTAREஃ di ஜиαтαℓια e ριиαஓhttps://www.blogger.com/profile/13930993652672952646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-87812069686366333502010-10-11T09:22:45.820+02:002010-10-11T09:22:45.820+02:00ciao els fogons..
e un piatto molto delicato e poi...ciao els fogons..<br />e un piatto molto delicato e poi e sempre ben gustata...anche se uso la zucca ma non ho mai fatto questa ricetta ma provvederò subito visto che in casa ho una zucca da iniziare...<br />un abbraccioo da liaஃPROVARE PER GUSTAREஃ di ஜиαтαℓια e ριиαஓhttps://www.blogger.com/profile/13930993652672952646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-55987852766720331492010-10-10T21:27:46.356+02:002010-10-10T21:27:46.356+02:00La carbassa és deliciosa es faci com es faci.
Ara ...La carbassa és deliciosa es faci com es faci.<br />Ara bé, aquesta emulsió ja es tracta de paraules majors. Fantàstica!.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-79932577444171949122010-10-10T20:29:49.390+02:002010-10-10T20:29:49.390+02:00Molt bé t´ha quedat !!!!
Deu ser molt bo també!!!Molt bé t´ha quedat !!!!<br />Deu ser molt bo també!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-70026822966087199082010-10-10T14:54:55.458+02:002010-10-10T14:54:55.458+02:00He perdut el comentari que t'acabo de fer... m...He perdut el comentari que t'acabo de fer... m'ecatxis!!<br />Et deia que aquesta manera de servir la carbassa és de luxe, l'emulsió juntament amb el contrast del saltejat de carbassa ha de fer caure les llàgrimes de gust!! Bravo.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-65442317220515073232010-10-10T13:35:17.796+02:002010-10-10T13:35:17.796+02:00Boníssim!! Ens ENCANTA la carbassa a casa, i aques...Boníssim!! Ens ENCANTA la carbassa a casa, i aquesta en dues textures ha d'estar molt ben trobada.<br /><br />Bon diumenge!Anonymousnoreply@blogger.com