tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post8526993998067584270..comments2023-10-29T10:59:05.500+01:00Comments on Els fogons del pare: OSSOBUCO A LA MILANESAEl parehttp://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-1431607179677104872014-03-11T13:16:45.702+01:002014-03-11T13:16:45.702+01:00Ho és, ens va sorprendre gratament.
Una abraçada.Ho és, ens va sorprendre gratament.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-12173066865060883992014-03-11T10:09:47.090+01:002014-03-11T10:09:47.090+01:00La propera vegada que prepari Ossobucco, provaré l...La propera vegada que prepari Ossobucco, provaré la gramolada, amb sembla molt interessant el toc que li deu donar.<br />Una abraçada<br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-73427313407916179162014-03-10T21:43:02.355+01:002014-03-10T21:43:02.355+01:00Per aconseguir-ho només cal no tenir pressa, que v...Per aconseguir-ho només cal no tenir pressa, que vagi fent.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-51685410771528967312014-03-10T21:28:36.189+01:002014-03-10T21:28:36.189+01:00Oh, quina bona pinta! Aquest ossobuco deu ser d...Oh, quina bona pinta! Aquest ossobuco deu ser d'aquells que es desfan a la boca...!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-38138180203879900442014-03-10T18:03:41.551+01:002014-03-10T18:03:41.551+01:00Dolça,
La gremolada és el què li dóna la personali...Dolça,<br />La gremolada és el què li dóna la personalitat pròpia. Tanmateix convé no passar-se, amb la pell de la meitat de la llimona n'hi ha més que suficient.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-78335888582928893172014-03-10T17:47:57.764+01:002014-03-10T17:47:57.764+01:00plat de xup-xup... m'agraden tant aquest tipus... plat de xup-xup... m'agraden tant aquest tipus de plat!!<br />La picada (gremolada) amb la pell de la llimona l'ha de fer diferent. veritat?<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-8149682786421207672014-03-10T16:56:31.025+01:002014-03-10T16:56:31.025+01:00Joan, L'hora i mitja de cocció no te la treu n...Joan, L'hora i mitja de cocció no te la treu ningú ja que cal fer-ho lentament i la carn ha de quedar ben cuita, ara bé, com la major part de guisats, no cal fer-ho al moment. M'explicaré.<br />Pots anar preparant el plat i tenir-lo a la nevera amb un o fins a dos dies d'antelació i deixar el darrer pas, escalfar-lo, afegir-hi la gremolada i tenir-ho els darrers cinc minuts pel moment previ a l'àpat.<br />Quedaràs com un senyor.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1605861787316550894.post-21018045549244160362014-03-10T16:33:10.506+01:002014-03-10T16:33:10.506+01:00Ostres, fa temps que em passa pel cap fer un ossob...Ostres, fa temps que em passa pel cap fer un ossobuco... un plat de diumenge d'aquells que fan venir saliber, però aixó de necessitar una hora i mitja, ufff, tira tant enrera com bona pinta fa la foto que heu presentat... <br />¡Genial!<br /><br />Cuina d'emergencia<br />http://cuinademergencia.blogspot.com Cocina de emergenciahttps://www.blogger.com/profile/17580211648969037934noreply@blogger.com