dilluns, 10 d’agost del 2009

CREMA FREDA DE PÈSOLS


Per a quatre persones ens cal 600 grs. de pèsols, un gra d'all, un parell de llesques de pa, 2 ous, vinagre, oli extra-verge d'oliva, aigua i sal.

En un pot amb aigua i sal posar a coure els pèsols.

Dins del vas de la batedora hi posarem els pèsols cuits, el gra d'all, el pa esmicolat, unes gotes de vinagre, sal i oli. Cal batre-ho ben fi fins a obtenir una crema, si veiem que queda massa espès podem anar afegint-hi aigua que haurem reservat de coure els pèsols.

Passar-ho per un colador de malla fina, i mantenir-ho a la nevera fins el moment de servir.

Fer els ous durs i tallar-los per la mitat.

Emplatar la crema amb mig ou dur. Es pot adornar amb unes gotes d'oli d'oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.