Per a quatre persones ens cal 600 grs. de pèsols, un gra d'all, un parell de llesques de pa, 2 ous, vinagre, oli extra-verge d'oliva, aigua i sal.
En un pot amb aigua i sal posar a coure els pèsols.
Dins del vas de la batedora hi posarem els pèsols cuits, el gra d'all, el pa esmicolat, unes gotes de vinagre, sal i oli. Cal batre-ho ben fi fins a obtenir una crema, si veiem que queda massa espès podem anar afegint-hi aigua que haurem reservat de coure els pèsols.
Passar-ho per un colador de malla fina, i mantenir-ho a la nevera fins el moment de servir.
Fer els ous durs i tallar-los per la mitat.
Emplatar la crema amb mig ou dur. Es pot adornar amb unes gotes d'oli d'oliva.
En un pot amb aigua i sal posar a coure els pèsols.
Dins del vas de la batedora hi posarem els pèsols cuits, el gra d'all, el pa esmicolat, unes gotes de vinagre, sal i oli. Cal batre-ho ben fi fins a obtenir una crema, si veiem que queda massa espès podem anar afegint-hi aigua que haurem reservat de coure els pèsols.
Passar-ho per un colador de malla fina, i mantenir-ho a la nevera fins el moment de servir.
Fer els ous durs i tallar-los per la mitat.
Emplatar la crema amb mig ou dur. Es pot adornar amb unes gotes d'oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.