Els fogons del pare

La cuina que m'agrada... i el què ès més important, que agrada a qui la tasta.

dimecres, 30 de març del 2022

ESCABETX SUAU DE VERDURES

›
En aquest bloc hi trobem diferents receptes d'escabetx, de carn i de peix, també una d'albergínies. Tenia ganes de publicar-ne algun...
diumenge, 20 de març del 2022

MONIATO AMB FORMATGE DE RACLET

›
El Gran Diccionari de la Llengua Catalana defineix la paraula RACLET com a ""Plat originari del cantó suís de Valais que es prepar...
diumenge, 29 d’agost del 2021

GASPATXO DE MELÓ

›
És una variant del gaspatxo tradicional en el que substituïm el cogombre pel meló. un plat molt apropiat per a finals d'estiu que és qua...
dimecres, 3 de març del 2021

ESPINACS AMB PANSES I SALSA DE GORGONZOLA

›
  Aquest és un plat fàcil de preparar i alhora molt gustós. Per a la salsa de gorgonzola en un bol fonem 25 grams de mantega amb 150 grams d...
divendres, 18 de desembre del 2020

COSTELLA DE PORC ROSTIDA A LA CATALANA

›
  A partir d'una recepta sortida de la factoria Alícia hem fet aquest rostit, n'hi ha per sucar-hi pa! Per a quatre persones necessi...
dimarts, 2 de juliol del 2019

ARRÒS DE SÈPIA I ESPARDENYES

›
L'espardenya de mar és un equinoderm de cos allargat i superfície ventral esclafada d'uns 30 centímetres de longitud.  Al merca...
4 comentaris:
dimarts, 18 de juny del 2019

FILET DE PORC AMB XAMPINYONS I SALSA DE MOSTASSA

›
Per a quatre-sis persones ens caldran dos filets de porc, 200 grams de xampinyons, dues cebes grosses de Figueres, mostassa a la mel, crema...
6 comentaris:
divendres, 31 de maig del 2019

MANDONGUILLES D'ESPINACS AMB GAMBES I POMES

›
Aquest plat és molt complert, un mar i muntanya per sucar-hi pa. La combinació d'ingredients és molt saborosa. Per a quatre per...
11 comentaris:
dilluns, 27 de maig del 2019

ESPAGUETIS AMB TOMÀQUETS AL FORN

›
En la meva darrera publicació deia que, entre d'altres aplicacions dels tomàquets al forn , a Itàlia els mengen amb pasta, especialmen...
4 comentaris:
dilluns, 20 de maig del 2019

TOMÀQUETS AL FORN

›
Els tomàquets al forn són un acompanyament apte per a qualsevol tipus de plat, sigui de carn o de peix. També pot ser un plat més en un ass...
8 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.