divendres, 4 de setembre de 2009

ROGERS A LA PLANXA


Aquesta recepta no té cap més mèrit que la seva rapidesa i l'èxit garantit.

Per a quatre persones ens calen 8 rogers de mida mitjana, oli, sal, pebre, all i julivert.

Filetegem els rogers després d'haver-los tret les escates, sempre queda el recurs de que ens ho facin a la peixateria. Salpebrar-los.

Escalfem bé la planxa, l'untem amb unes gotes d'oli i hi posem el peix, primer pel costat de la pell, un parell de minuts i li donem la volta. Ara és el moment de posar per sobre all i julivert ben trinxat. Un parell de minuts més i ja ho podem servir de seguida.

Podem aprofitar i a la mateixa planxa coure-hi alguna verdura per acompanyar.

No cal dir que ho podem fer amb una gran varietat de peix i altres productes del mar; en funció de la mida i gruix de la peça ho tindrem més o menys temps a la planxa.

Si tenim la garantia de que el peix és molt i molt frec no hi posaríem l'all i el julivert. Com que aquesta ocasió no es presenta cada dia val la pena assaborir-ho sense cap més afegitó que oli i sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada