Aquesta recepta no té cap més mèrit que la seva rapidesa i l'èxit garantit.
Per a quatre persones ens calen 8 rogers de mida mitjana, oli, sal, pebre, all i julivert.
Filetegem els rogers després d'haver-los tret les escates, sempre queda el recurs de que ens ho facin a la peixateria. Salpebrar-los.
Escalfem bé la planxa, l'untem amb unes gotes d'oli i hi posem el peix, primer pel costat de la pell, un parell de minuts i li donem la volta. Ara és el moment de posar per sobre all i julivert ben trinxat. Un parell de minuts més i ja ho podem servir de seguida.
Podem aprofitar i a la mateixa planxa coure-hi alguna verdura per acompanyar.
No cal dir que ho podem fer amb una gran varietat de peix i altres productes del mar; en funció de la mida i gruix de la peça ho tindrem més o menys temps a la planxa.
Si tenim la garantia de que el peix és molt i molt frec no hi posaríem l'all i el julivert. Com que aquesta ocasió no es presenta cada dia val la pena assaborir-ho sense cap més afegitó que oli i sal.
Per a quatre persones ens calen 8 rogers de mida mitjana, oli, sal, pebre, all i julivert.
Filetegem els rogers després d'haver-los tret les escates, sempre queda el recurs de que ens ho facin a la peixateria. Salpebrar-los.
Escalfem bé la planxa, l'untem amb unes gotes d'oli i hi posem el peix, primer pel costat de la pell, un parell de minuts i li donem la volta. Ara és el moment de posar per sobre all i julivert ben trinxat. Un parell de minuts més i ja ho podem servir de seguida.
Podem aprofitar i a la mateixa planxa coure-hi alguna verdura per acompanyar.
No cal dir que ho podem fer amb una gran varietat de peix i altres productes del mar; en funció de la mida i gruix de la peça ho tindrem més o menys temps a la planxa.
Si tenim la garantia de que el peix és molt i molt frec no hi posaríem l'all i el julivert. Com que aquesta ocasió no es presenta cada dia val la pena assaborir-ho sense cap més afegitó que oli i sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.