dilluns, 27 de juny de 2011

TRUITA DE CARBASSÓ, FORMATGE DE CABRA I OLIVES NEGRES

Per a quatre persones he fet servir dos carbassons mitjans, una branca de farigola, cinc ous, 100 grs. de formatge de cabra, 50 grs. de parmesà, olives negres sense pinyol, julivert, oli, sal i pebre.

Comencem tallant el carbassó a llesques fines i fregint-lo amb poc oli juntament amb la branqueta de farigola. Remenem sovint fins que agafi color. Traiem la farigola i salpebrem.

A part batem els ous, i hi incorporem les olives llescades, els formatges trossejats i el julivert trinxat. Ho afegim a la paella i a foc mitjà fem la truita fins que hagi quallat.

És un plat que tant es pot servir immediatament com deixant reposar i menjar-la freda.

9 comentaris:

  1. Exceptuant el formatge de cabra que el trobo un xic fort, em sembla una truita fantàstica per a un soparet!El toc de farigola li deu donar un toc ben aromàtic. Una abraçada Manel!

    ResponElimina
  2. Jo me'n demano una igual que la Mercè, sense formatge de cabra!! ejejeje trobo molt original posar olives a la truita, ho provarem!

    ResponElimina
  3. Caram no li falta de res a aquesta truita! a mi em pots posar el formatge de cabra d'aquest parell!

    ResponElimina
  4. Esa tortilla tiene que estar bien rica.
    Besos

    ResponElimina
  5. ummmm!! quina combinació més bona! i amb el toc de la farigola deu quedar espectacular! felicitats!!

    ResponElimina
  6. Mercè,
    Mentre anava cuinant el carabassó tota la cuina va quedar impregnada de l'aroma de la farigola.
    No dubtis a fer servir el formatge que més us agradi.
    Salut!

    * * * * * * *

    Sandra i Xavi,
    La combinació va agradar molt. Tal com he dit a la Mercè, feu servir el formatge que més us agradi.
    Una abraçada.

    * * * * * * *

    Alba,
    Jo que pensava que me l'estalviaria i arribes tu i fas net, hahaha.
    Una abraçada.

    * * * * * * *

    Reme,
    Quin gran recurs la truita, oi?.
    Salut!

    * * * * * * *

    Carina,
    En ser farigola acabada de tallar, l'aroma és d'una gran intensitat i li dóna personalitat a un plat, per altra banda, ben senzill.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Quina truita més guapa, ara que començo a tenir carbassons a l'horta, aquesta recepta m'anirà perfecta!

    ResponElimina
  8. aquesta recepta millora en molt la meva truita de carbassó, espero superar-la doncs seguint el teu consell.
    una abraçada

    ResponElimina
  9. Maria Àngels,
    Feta amb carabassons acabats de collir, encara millor, segur!

    * * * * * * *

    Maria,
    Ja només la farigola li dóna un punt especial, si a més hi posem els formatges i les olives, ja és tot una altra cosa. Espero que us agradi.
    Una abraçada.

    ResponElimina