dimecres, 15 d’octubre de 2014

CARPACCIO DE CEPS AMB POMA



Ens caldrà ceps petits, poma verda o àcida, oli extra verge d'oliva, vinagre balsàmic, pebre i cristalls de sal.

Traiem la part terrosa i netegem curosament els ceps, els tallem a llesques fines. Els deixem marinar durant un parell d'hores en oli, un petit raig de vinagre balsàmic i pebre molt.

Tallem la poma a petits daus.

Servim els bolets, amb daus de poma, ho reguem amb l'oli i vinagre de la maceració i per acabar hi posem uns cristalls de sal.

Un entrant o, perquè no?, una tapa de temporada. La poma hi aporta un toc de frescor molt interessant en boca.

8 comentaris:

  1. Una manera de preparar els ceps ben original!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sempre tenim la sort de trobar-ne de petits

      Elimina
  2. Que bons els ceps amb carpaccio, la propera vegada provaré amb la poma, sembla un conjunt força interessant i molt bo.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sobretot que no sigui una poma massa madura o farinosa.
      Una abraçada

      Elimina
  3. Amb que no combina el cep?
    Molt bona recepta :))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, ja costaria trobar algun plat que no l'admetés.

      Elimina