dilluns, 18 de maig de 2015

MANDONGUILLES AL ROCAFORT



Amb els següents ingredients obtindrem 32 mandonguilles: 400 grams de carn picada, meitat de porc i meitat de vedella, dos ous, 50 grams de formatge rocafort, una llesca de pa, farina de galeta, llavors de sèsam, un gra d'all, julivert, llet, sal, pebre, farina i oli.

En gran bol posem la carn picada, els ous, l'all i julivert ben trinxats, el formatge esmicolat, el pa xop de llet, dues cullerades de farina de galeta, mitja cullerada de llavors de sèsam,  sal i pebre i ho anem treballant amb les mans. Quan ho tinguem tot ben barrejat, anem fent les mandonguilles i les enfarinem.

Les fregim en oli ben calent i les reservem sobre paper de cuina perquè perdin l'excés d'oli.

Les hem servit acompanyades d'una salsa de tomàquet feta a l'oli aromatitzat d'all.

6 comentaris:

  1. com a casa som formatgers ja provaré posar roquefort, li ha de donar un bon toc!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si sou molt formatgers n'hi pots posar més quantitat.

      Elimina
  2. Veus... avui si!! Aquesta recepta és totalment del meu gust!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em deixe més tranquil, hahaha.
      Bon profit.

      Elimina