dimecres, 16 de novembre de 2016

NAP NEGRE AL ROCAFORT AMB AROMA DE FARIGOLA


Per a quatre persones ens caldran dos naps negres, dos tomàquets d'amanir, 100 grams de formatge rocafort, farigola fresca, escates de sal marina i oli extra verge d'oliva.

Pelem els naps i els tallem a rodelles de menys d'un centímetre de gruix. Per a aquest plat només aprofitarem la part més ampla del nap, la resta la reservem per a altres aplicacions.

Untem amb oli una platera d'anar al forn abans de posar-hi el nap, el reguem amb un fil d'oli i l'enfornem a 200º durant mitja hora. 

Tallem finament el formatge i l'escampem per sobre els naps, també hi posem fulles de farigola fresca. Ho gratinem abans de servir.

L'acompanyem amb tomàquet, també amb unes fulles de farigola, escates de sal i un raig d'oli d'oliva.


10 comentaris:

  1. Respostes
    1. Sens dubte, una altra manera de fer els naps.

      Elimina
  2. Caram...sorprenent i molt bona!
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. De naps negres no se'n troben sempre i amb aquest plat el podem fer esdevenir el protagonista.
      Una abraçada.

      Elimina
    2. I sinó...amb naps "normals" també?

      Elimina
    3. La veritat és que no ho he provat. El nap negre és més gran i gustós que el "normal". Serà qüestió de fer-ho.

      Elimina
  3. Quina recepta més maca, buscaré naps negres!

    ResponElimina