dimecres, 8 d’agost de 2018

AMANIDA DE SÍNDRIA I FORMATGE FETA

Quan la calor es deixa sentir de debò les amanides fresques i sense complicacions agafen tot el protagonisme a la cuina.


La combinació d'ingredients està oberta a allò que tinguem a mà, a la nostra imaginació. Avui ens ho fem amb síndria, formatge feta, olives negres sense pinyol, raïm, llavors de gira-sol, cristalls de sal, oli extra verge d'oliva i unes gotes de vinagre balsàmic.

Cal tenir els ingredients en fresc i treure'ls just al moment de posar-los al plat, amanir amb la vinagreta i servir immediatament.


8 comentaris:

  1. Bon dia Manel,
    Una combinació perfecte la frescor i les poques calories de la síndria amb el punt saladet de la feta. Tant senzill i tant bo!
    Aquesta va ser una amanida que es va portar fa temps per un xef en una trobada d'amics, tots xefs. :)
    Merci!
    Estem arribant a la meitat de l'agost.
    Una abraçada ,
    Fina

    ResponElimina
  2. Boa tarde, excelente patilha da saborosa salada apropriada para época, está perfeito.
    Boa semana,
    AG

    ResponElimina
  3. Me dan ganas de meter el tenedor por la pantalla del PC.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lástima que la tecnologia no haya avanzado más todavia, ¿verdad?

      Elimina
  4. Aquesta amanida fa temps que la vull fer i encara no he trobat el moment! M'has fet reviure les ganes de provar-la!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'estiu de l'any passat en vaig publicar una de similar, amb la síndria i el formatge feta com a protagonistes, entre ambdues queda clar que l'acompanyament pot ser tan variat com a gustos hi hagi.
      Una abraçada.

      Elimina