dilluns, 30 de maig del 2011

COCA DE PORROS, ALLS TENDRES I EMMENTAL

Per a quatre persones he necessitat pasta de full, quatre porros, dos manats d'alls tendres, formatge emmental, oli i sal.

Comencem estirant la pasta de full sobre una superfície empolsinada amb farina i tallant-la en forma quadrada o rectangular. La punxem amb una forquilla.

Netegem els porros i els alls tendres i ho tallem petit. Tallem el formatge a llesques fines.

En una paella amb una mica d'oli i a foc moderat sofregim els porros, passats uns minuts hi afegim els alls tendres i sal. Remenem sovint fins que ho tinguem cuit.

En una plata d'anar al forn damunt de paper de forn hi posem la pasta de full sobre la que hi repartim els alls tendres i el porro. Ho cobrim amb formatge emmental.

Ho enfornem a 220º durant un quart i mig. Deixem temperar uns moments, sense deixar que refredi i ja la podem servir.

14 comentaris:

  1. menuda receta, me encanta todo desde el porro hasta el queso, felicidades
    un saludo

    ResponElimina
  2. Aquesta coca apunta a èxit assegurat!

    ResponElimina
  3. Vaya coca rica y fácil de hacer.
    Lo del cuarto y medio, hacía tiempo que no lo oia, mejor dicho, en este caso, leia.
    Beso

    ResponElimina
  4. Una coca boníssima!!! Me l'apunte, no cal dir-ho!!! Per què tot el que és bo, quasi sempre, engreixa? Salutacions

    ResponElimina
  5. Quina delícia! Jo fa anys en feia una semblant que l'altra dia li deia al Xavi que hem de tornar a fer: pasta de full, porros, brie i una mica d'olivada!

    ResponElimina
  6. Quina coca més saborosa, la faré a casa, té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  7. ciao e un pò che non passavo a farti visita :( però quando passo vado via soddisfatta questa torta salata mi fa venir l acquolina la mangerei volentieri adesso un pezzo se l avrei ^__^ moooolto invitante complimenti...
    by da lia...

    ResponElimina
  8. Companys i amics.
    Durant uns quants dies he tingut problemesamb Blogger per fer comentaris, sortosament gràcies al suggeriment d'en Josep de "el cafè de nit" puc fer un bypass i tornar a comentar.

    Gràcies pels vostres comentaris.
    Una abraçada.
    Manel.

    ResponElimina
  9. M´encanta la mescla d´ingredients, ha de tenir un sabor boníssim aquesta coca...petonets

    ResponElimina
  10. Amb els ingredients que porta aquesta coca de full, no pot fallar! Boníssima!

    ResponElimina
  11. Manel, una coca fàcil, ràpida, guatosa i...boníssima!!!

    ResponElimina
  12. Estic fent massa de pa, a veure si tinc alls porros i alls tendres i faig una cosa semblant!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Aquesta coca deu estar per llepar-se'n els dits ! ;)
    PD : Mieres no sabia n'hi que existís , ja ho he buscat , algun dia tindrem de fer una visita !!
    Petons de Les Masies de ......

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.