divendres, 13 de juliol de 2012

CONILL A LA MOSTASSA

Per a quatre persones hem emprat dues cebes, vuit espatlles de conill, mig petricó de llet, dues cullerades soperes de mostassa a l'antiga, vi blanc sec, oli, sal i pebre.

Pelem la ceba i la tallem a juliana. Salpebrem el conill i el fregim a foc fort en una cassola amb molt poc oli, ha d'agafar color per tots costats. El reservem.

A la mateixa cassola, ara a foc moderat, sofregim la ceba. L'anem remenant sovint. Així que agafi color hi reincorporem el conill i hi posem dos gots de vi blanc. Deixem reduir.

En aquest punt hi posem la mostassa i ho mig cobrim amb aigua, tapem la cassola i deixem coure durant mitja hora. De tant en tant girem el conill. Hi afegim la llet i ho deixem un quart més.

És d'aquells plats que guanyen si els deixem reposar, encara que sigui d'un dia per l'altra i els escalfem abans de servir.

6 comentaris:

  1. una manera magnífica de cuinar el conill.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per a aquells a qui agrada la mostassa és un plat molt agraït.

      Elimina
  2. M'agrada moltíssim el conill i també la mostassa, per tant m'ha d'agradar a la força aquest conill guisadet!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els ingredients agraden, ja gairebé tenim l'èxit assegurat.
      Una abraçada.

      Elimina
  3. No em dones temps de provar les diferents receptes ...hahaha. Aquesta també em bé molt de gust , primer però l'altra , per ordre d'aparició.

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així m'agrada, que siguis una noia ordenada, hahaha.
      Petons.

      Elimina