diumenge, 16 de desembre del 2012

ARRÒS CREMÓS D'ALLS TENDRES, ROVELLONS I FORMATGE BLAU DE BÚFALA

Per a quatre persones ens caldrà una ceba grossa de Figueres, un manat d'alls tendres, un quart de quilo de rovellons, 350 grs. d'arròs bomba, formatge blau de búfala, brou de verdures, oli, sal i pebre.

Trinxem la ceba ben petita. Pelem els alls tendres i els fem a talls d'un parell de centímetres. netegem els bolets i si no són petits, els tallem.

En una paella de parets altes o bé una cassola, amb un raig d'oli, sofregim a foc suau la ceba, sense presses, remenant-la sovint fins que quedi confitada. Aleshores hi afegim primer els alls tendres, un parell de minuts després els bolets. Continuem el sofregit durant uns cinc minuts abans de posar-hi l'arrós.

El deixem torrar durant un parell de minuts, salpebrem i hi anem afegint un cullerot de brou de verdures que tindrem ja bullint, sense deixar de remenar, hi anirem afegint un nou cullerot cada vegada a mesura que l'arròs el vagi absorbint.

Passat disset minuts, enretirem la cassola del foc i hi incorporem el formatge esmicolat. Ho remenem amb una cullera de fusta i el formatge s'anirà fonent donant cremositat al plat. Ja el podem servir.

8 comentaris:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.