Visitant l'Albufera, mentre esperava la paella de rigor, vaig demanar aquest plat, el nom del qual em va cridar l'atenció i la tria va ser tot un encert.
Ens caldrà bacallà, pebrot vermell, all i oli d'oliva, només amb aquests ingredients gaudirem d'un entrant de categoria.
Escalivem els pebrots. Si tenim oportunitat de fer-ho al caliu, millor que millor. Una vegada escalivats, els pelem i els esqueixem, o sigui, els esgarrem. Aleshores els passem per la paella amb un petit fil d'oli i uns alls trinxats i ho saltem durant un parell de minuts.
Esqueixem el bacallà i tot i que el costum és de servir-lo salat, cercant el contrast amb la dolçor del pebrot, em va semblar un xic excessiu, per tant el vaig tenir en remull durant quatre hores sense canviar-li l'aigua, amb el què perd una part de la salabró.
Muntem el plat amb el pebrot i el bacallà, ho reguem amb un fil d'oli d'oliva.
La barreja deu ser molt bona, doncs els dos ingredients m’encanten, tinc que provar-ho, amb el teu permís m`emporto la recepta.
ResponEliminaUna abraçada
Agradant el pebrot i el bacallà, l'èxit està garantit.
EliminaUna abraçada.
mmmm, serà esgarraet... però està boníssim!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
El nom no ens ha de confondre, el resultat és brillant.
EliminaUna abraçada.