Per a quatre persones ens caldrà un conill tallat en vuit talls, una ceba, dos grans d'all, 60 grams d'ametlles, 100 grams d'olives sense pinyol, 1 got de vi blanc sec, farigola fresca, oli, sal i pebre.
Salpebrem el conill i l'enrossim en una cassola amb un raig d'oli. El reservem.
A la mateixa cassola, ara a foc baix, sofregim la ceba tallada juliana i l'all. Anem remenant sovint fins que comenci a agafar color.
Passem el sofregit al got de la batedora amb el fetge del conill, les ametlles i el vi blanc. Ho triturem ben fi.
Tornem el conill a la cassola, afegint-hi el sofregit triturat, les olives, sal, fulles de farigola fresca i un got d'aigua. Posem la cassola a foc mitjà fins que comenci a bullir, aleshores tapem la cassola i abaixem el foc al mínim perquè aguanti el punt de cocció.
Deixem que vagi fent el xup-xup durant uns 30 - 40 minuts, fins que el conill estigui tendre.
És d'aquells plats que guanyen deixant-los reposar, fins i tot d'un dia per l'altre. En aquest cas el tornaríem a escalfar abans de servir.
hummmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaPer sucar.hi pa.
Eliminasi, si si, per sucar-hi pa
ResponEliminaI tant que sí.
EliminaHe de fer més conill, cada vgada ho penso i no ho faig mai... T'acabo de trobar, em quedo una estona per aquí. Soc la cinta, del trossets de cuina. Petons!
ResponEliminaBenvinguda Cinta.
EliminaAnimat a fer el conill, t'agradarà.
Una abraçada.