A partir dels tradicionals espinacs a la catalana, amb panses i pinyons, en farem una crema.
Per a quatre persones ens caldrà un quilo i quart d'espinacs frescos, un got de llet, un grapat de panses i un de pinyons, oli i sal.
Rentem bé els espinacs i els escorrem. Deixem les panses i els pinyons en remull.
Posem una olla amb aigua i sal al foc. Així que bulli hi incorporem els espinacs i ho deixem coure durant 4-5 minuts.
Una vegada escorreguts de l'aigua de bullir, hi posem la llet i ho triturem finament. Ho tornem al foc, ara suau hi ho deixem coure amb la llet durant un parell de minuts més. Corregim si cal de sal.
Escorrem els pinyons i les panses i els saltem durant uns pocs minuts en una paella sense oli.
Servim la crema d'espinacs amb les panses i pinyons.
Més fàcil impossible. Més bo tampoc !
ResponEliminaSovint no cal complicar-se la vida.
EliminaMolt fàcil de fer-la ! Aquesta setmana la provarem, fa molt bona pinta!
ResponEliminaSalutacions
Josep Maria
Fàcil, fàcil i, en funció del dia, la podem prendre des de freda a calenta.
EliminaSalut!