divendres, 8 de novembre del 2013

CREMA D'ESPINACS A LA CATALANA

A partir dels tradicionals espinacs a la catalana, amb panses i pinyons, en farem una crema.


Per a quatre persones ens caldrà un quilo i quart d'espinacs frescos, un got de llet, un grapat de panses i un de pinyons, oli i sal.

Rentem bé els espinacs i els escorrem. Deixem les panses i els pinyons en remull.

Posem una olla amb aigua i sal al foc. Així que bulli hi incorporem els espinacs i ho deixem coure durant 4-5 minuts. 

Una vegada escorreguts de l'aigua de bullir, hi posem la llet i ho triturem finament. Ho tornem al foc, ara suau hi ho deixem coure amb la llet durant un parell de minuts més. Corregim si cal de sal.

Escorrem els pinyons i les panses i els saltem durant uns pocs minuts en una paella sense oli.

Servim la crema d'espinacs amb les panses i pinyons.

4 comentaris:

  1. Molt fàcil de fer-la ! Aquesta setmana la provarem, fa molt bona pinta!
    Salutacions
    Josep Maria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fàcil, fàcil i, en funció del dia, la podem prendre des de freda a calenta.
      Salut!

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.