divendres, 13 de febrer de 2015

ALBERGÍNIES A LA TOSCANA



Per a quatre persones ens caldran dues albergínies, dos tomàquets, tres grans d'all, pa ratllat, 100 grs. de mozzarella, alfàbrega, julivert, oli i sal.

Escaldem els tomàquets marcant-los prèviament amb una creu. Així que l'aigua arrenqui el bull, hi posem els tomàquets i els mantenim durant mig minut. Els refredem ràpidament i ara podem pelar-los fàcilment, els traiem les llavors i tallem la carn a daus petits.

Rentem les albergínies, les assequem bé i després de treure'ls les cues les tallem al llarg. Amb l'ajuda d'una cullera traiem la major part de la carn tenint cura de no trencar la pell. Tallem la carn també a petits daus.

Escalfem oli abundant en una paella i fregim el cos de les albergínies pels dos costats. Els reservem damunt de paper de cuina.

Buidem la major part de l'oli i a la mateixa paella saltem la carn de l'albergínia fins que hagi canviat de color i sigui tova. Ara hi incorporem l'all trinxat, el tomàquet i sal. Quan el tomàquet estigui cuit hi afegim dues cullerades de pa ratllat, alfàbrega i julivert trinxats. Donem un parell de voltes que es barregin els ingredients i apaguem el foc.

Farcim el cos de les albergínies amb aquest preparat i les cobrim amb mozzarella tallada ben fina.

Només ens faltarà gratinar-ho abans de servir.

6 comentaris:

  1. Quina recepta més gustosa i elaborada!! Te la copiaré un dia d'aquests!! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic convençut de que us agradarà.
      Salut!

      Elimina
  2. Quina bona pinta !!! A mi les albergínies no m'acaben de fer el pes però això pinta molt bé !
    Salut !

    ResponElimina
    Respostes
    1. I si parlem de carbassons...? Possiblement no serien a la toscana, però amb la mateixa idea...

      Elimina
  3. Què bones les albergínies! hem de provar aquestes Toscanes!! fan pinta d'estar molt bones!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho estan, ja ho crec que sí. Segur que us agradaran.

      Elimina