dilluns, 2 de febrer del 2015

COCOTXES DE BACALLÀ A L'ALLET

Aquest és un entrant o una tapa d'aquells per llepar-se els bigotis.

Per a quatre persones ens caldran tres quarts de quilo de cocotxes de bacallà, tres grans d'all, un o dos bitxos, oli i cristalls de sal.

Habitualment podem trobar al mercat les cocotxes de bacallà salades, així doncs hem de començar per dessalar-les. Les mantindrem a la nevera en aigua durant dos dies, canviant-la cada vuit hores.

Les assequem bé amb paper de cuinar, així estalviarem una bona tanda d'esquitxos.

Tallem els alls a làmines i els daurem en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva suau. Cal vigilar que no se'ns cremin. Els reservem.

Traiem les llavors del bitxo (un o dos en funció de si ens agrada més o menys picant) i el posem al mateix oli juntament amb les cocotxes. A foc alt les fregim ràpidament, un parell de minuts per cada costat.

Les servim al moment regant-les amb l'oli aromatitzat, amb els alls reservats i uns cristalls de sal.

4 comentaris:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.