dimecres, 17 d’octubre del 2018

CREMA D'ALBERGÍNIA I POMA

Si a l'estiu venen de gust cremes fredes així que arriba la tardor i comença a fresquejar les cremes tèbies o calentes agafen el protagonisme.

Vet aquí una crema que deixa un gran sabor de boca i és fàcil de preparar.


Pes a quatre persones ens caldran dues albergínies, quatre pomes, dues cebes, mitja llimona, brou vegetal, oli, sal, cristalls de sal marina i pebre negre.

Rentem les albergínies, els traiem les cues i sense pelar las tallem a daus. Les salem i posem en un escorredor durant al menys mitja hora perquè perdin l'amargor. Les esbandim.

Rentem les pomes. En reservem unes mitges llunes que pintem amb suc de llimona per tal de que no ennegreixin i tallem a daus petits la resta. Pelem i trinxem les cebes.

En una cassola amb un raig d'oli sofregim la ceba a foc no massa fort, així que comenci a agafar color hi afegim l'albergínia i passat uns minuts la poma. Quan ho tinguem tot sofregit ho cobrim amb brou de verdures, salpebrem i deixem coure durant un quart d'hora.

Ho triturem amb el braç elèctric, si quedés massa espès hi afegim una mica més de brou.

Emplatem seguidament amb els talls de poma reservats, un rajolí d'oli extra verge d'oliva i uns cristalls de sal marina.



2 comentaris:

  1. Eiiii! Aquesta s'ha de provar! Una combinació que trobo que és molt original!
    Petonets i bona recta final de setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt saborosa, crec que us agradarà.
      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.