La paraula italiana schiacciatina la podríem traduir com a coqueta, una coca petita. Aquest plat d'avui pot ser un bon entrant, original i molt gustós.
Els ingredients emprats són: schiacciatine d'olives, xampinyons, formatge provolone, oli, sal pebre i unes fulles de menta fresca.
Les coquetes les podem trobar en comerços especialitzats en productes italians, estan fetes amb farina de blat, olives, llet, aigua, oli, sal i llevat.
Netegem i llesquem els xampinyons, els salpebrem i els saltem ràpidament en una paella lleugerament untada amb oli. Llesquem també el provolone.
Damunt de cada coqueta hi posem una capa de xampinyons, la cobrim amb provolone i o bé les gratinem al forn o al microones durant un parell de minuts a 500w de potència, just fins que hagi fos el formatge. Servim immediatament decorant-les amb fulles de menta fresca.
OStres, no te'n queden per sopar avui? Quina pinta!!
ResponEliminaSempre en podem preparar una altra fornada, oi?
Eliminaaquest plat a la meva mida, fàcil i boníissim!
ResponEliminaI tant, fàcil i relativament ràpid de fer, i acabat de fer, calent, passa la mar de bé.
EliminaUM, UNES COQUETES DELICIOSES
ResponEliminaCalentes, amb el formatge acabat de fondre, es mengen en un obrir i tanca d'ulls.
EliminaLa coca amb aquests ingredients te d’estar molt bona, ideal per un sopar informal
ResponEliminaUna abraçada
Tens raó, Sion. Jo parlava d'un entrant però per a un sopar o esmorzar salat és una molt bona opció.
EliminaUna abraçada.
Un entrant divertit i amb una combinació d'ingredients ben gustosa!
ResponEliminapetonets
El secret és menjar-lo acabat de fer.
EliminaUna abraçada.
passare da te e sempre un onore perche vi trovo sempre ricette che mettono acquolina in bocca..
ResponEliminaun abbraccio da lia
Ciao Lia,
EliminaMi sento onorato dalle tue parole.
Cari saluti
Boníssima , també aposto per un sopar , això i una bona amanida i arreglat en un no res .
ResponEliminaUna abraçada i gràcies !
Sí, sí, per a sopar és també una molt bona opció.
EliminaUna abraçada.
Sencilla y apetitosa, la probaré!
ResponEliminaAdmite muchas variantes en lugar o además de los champiñones. La imaginación en la cocina es primordial.
Elimina