divendres, 15 de març del 2013

FILET DE PORC AMB SALSA DE FORMATGES I PANSES


Per a quatre persones ens caldrà: dos filets de porc, 75 grs. de formatge sec de vaca, 75 grs. de formatge sec de búfala, 200 ml. de crema de llet baixa en greixos, vi blanc sec, un grapat de panses de Corint, nous per decorar, oli, sal i pebre.

Tallem cada filet en sis talls i els premem entre dues superfícies de fusta per tal de donar-los més amplada. El salpebrem i en una paella amb poc oli el marquem per ambdues cares, just que agafi una mica de color. El reservem.

Desglacem la paella amb mitja copa de vi blanc, quan hagi reduït a la mitat hi posem els formatges esmicolats i anem remenant amb una cullera de fusta per tal de que es vagin fonent. Quan quedi sense líquid hi posem la crema de llet i en continuem la cocció uns minuts més.

Abans de servir, incorporem els talls de filet i les panses, salem lleugerament i ho deixem durant cinc minuts que agafi color i sabor.

Emplatem decorant el plat amb unes nous.

14 comentaris:

  1. Ha d'estar deliciós mai ho he provat així així qe meapunto l reeta per fer aquí a casa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rosa,
      Ja veus que no és gens complicada de preparar i el resultat és molt gustós.

      Elimina
  2. m'agrada moltissim la carn amb salsa de formatges.

    ResponElimina
  3. Una proposta deliciosa! Porc i formatge, se n'ha de venir de mena... i això m'inclou els meus gustos, t'ha quedat molt bé!

    ResponElimina
  4. Perfecte per a una amant dels formatges com jó. L'he trobat molt senzilla de fer (crec). Me l'apunto per fer-la ben aviat. Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament no és gens complicada i el resultat és excel·lent.
      Salut!

      Elimina
  5. Quina carn més suculenta, i amb salsa de formatge ha de ser irresistible!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mari Àngels,
      és un plat que fa festa, i per sucar-hi pa.

      Elimina
  6. MMMM!!! Quina combinació més encertada!!! Aquesta me l'apunte!! M'agrada TOT moltíssim!! Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així el resultat final també serà del teu gust.
      Salut!

      Elimina
  7. Que bo! Sempre tinc molt en compte que massa fet , no pot estar el filet , amb cinc minuts prou . Senzill i bo .
    Gracies un cop més

    Una abraçada! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I la salsa de formatges hi lliga la mar de bé.
      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.