Per a quatre persones ens caldrà quatre pomes grosses, una patata mitjana, pernil tallat a daus molt petits, pinyons, sal, pebre i menta fresca per decorar.
Pelem la patata i les pomes i les fem a daus. En una cassola amb aigua i una mica de sal posem a coure la patata, als deu minuts hi afegim la poma i continuem la cocció durant deu minuts més.
Passem la poma, la patata i pebre negre al got de la batedora elèctrica i ho triturem ben fi, passant-ho seguidament pel colador xinès. Si quedés massa espès hi afegim aigua de la pròpia cocció. Deixem temperar i ho posem a la nevera fins al moment de servir.
En una paella sense gens d'oli saltem els petits daus de pernil i els pinyons.
En el moment de servir passem la sopa en bols individuals guarnint-la amb els pinyons, el pernil i unes fulles de menta fresca.
que bo i que addient per ara l'estiu!! :-)
ResponEliminaAixí fresqueta ve molt de gust.
EliminaMolt bona sopa i com dius fresqueta millor.
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara
A l'estiu venen de gust aquesta mena de sopes fredes.
EliminaUna abraçada.
Deliciosa y qué maravilla de presentación. Enhorabuena, de lo más apetecible!!!
ResponEliminaEn estas fechas calurosas las sopas frias son un entrante excelente.
EliminaUn abrazo.