divendres, 26 de juliol de 2013

BACALLÀ AMB ROMESCO I CEBA CARAMELITZADA


Per a quatre persones ens caldrà vuit talls de llom de bacallà, salsa romesco, quatre cebes, mel, farina, oli i sal.

Comencem dessalant el bacallà mantenint-lo en aigua a la nevera durant 60 hores, aigua que canviarem un parell de vegades al dia.

Tallem la ceba a juliana i en una paella a foc suau, amb un petit raig d'oli i una punta de sal, anem confitant remenant-la tot sovint. Quan hagi agafat un bonic color hi afegim una cullerada sopera de mel. Quan més lentament la fem, millor serà el resultat.

Assequem el bacallà en paper de cuina, l'enfarinem i el fregim en abundant oli calent, començant pel costat de la pell. Passats tres minuts el girem i el continuem fregint durant un parell de minuts més. El reservem damunt de paper de cuina perquè deixi l'excés d'oli.

Per servir, col·loquem el bacallà damunt un llit de salsa romesco i el coronem amb la ceba caramelitzada.

4 comentaris:

  1. quin bacallà més bo!!!!

    Gràcies per l'informació sobre blogs enllaçats ;-) Ja m'he enllaçat !!

    PTNTS
    dolça

    ResponElimina
  2. Que bo!!! Moltes gràcies!!!
    Feliç diumenge!!!

    ResponElimina