dilluns, 16 de juliol del 2018

SALTAT DE VERDURES AMB OU ESTRELLAT

A partir del tradicional ou ferrat amb patates surt aquest plat amb més verdures, aquelles que més ens agradin, jo l'he fet amb patates, ceba i carbassó.

L'únic secret és a l'hora de fer els ous ferrats, han de ser poc fets de manera que el rovell quedi líquid.


Per a quatre persones ens caldrà quatre patates mitjanes, dues cebes morades, un carbassó gran, quatre ous, oli, sal i pebre.

Pelem les patates i les cebes, rentem i despuntem el carbassó. Ho tallem tot a juliana no gaire fina.

Posem les verdures en una paella amb un parell de cullerades d'oli quan aquest estigui calent.


Salpebrem i ho cuinem a foc mitja, remenant o saltant sovint, fins que estigui cuit i agafi un color daurat.

Finalment fem els ous fregits, tal com queda dit, vigilant que el rovell sigui poc fet.

Emplatem les verdures amb l'ou a sobre i, en el moment de servir, trenquem l'ou amb una cullera.


9 comentaris:

  1. Aquest ou estrellat m'ha enamorat....que booo!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabar de trencar-lo i que es barregi amb les verdures amorosint-les... ummm.

      Una abraçada.

      Elimina
  2. Bom dia, é uma belo prato para uma boa refeição, o ovo de preferência mal assado, torna o mesmo mais saboroso.
    Continuação de boa semana,
    AG

    ResponElimina
  3. Aquest plat és per a miiiiiii😍😍😍

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dons t'espero, Glòria, el plat és a taula.
      Una abraçada

      Elimina
  4. ¿Qué idioma usas gallego o vasco? No puedo traducirlo bien a que me pagues por las clases .mi traductor no funcionajajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Catalán.
      El traductor de google deja mucho que desear.
      Un abrazo.

      Elimina
    2. Bajo la etiqueta de "Babel" está el traductor.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.