Ja estem en temps de figues i a la cuina també en podem gaudir sense pensar en unes postres.
Una recepta ben senzilla i ràpida de preparar, per a la qual necessitem figues, pernil i Pedro Ximénez.
Preparem una reducció de Pedro Ximénez.
Rentem les figues, les assequem i en fem un parell de talls a cada una, sense acabar-les de tallar, com un llibret, hi intercalem pernil i ho reguem amb el vi reduït.
Hi ha gent a qui no agrada la pell de la figa, aleshores només hem de pelar-la prèviament. Modificaríem també la presentació ja que en no tenir la consistència que li proporciona la pell no se'ns aguantaria. Aleshores les faríem a llesques.
Una exquisitez.
ResponEliminaUn beso
Si menjar figues amb pernil fora pecat, caldria pecar cada dia.
ResponEliminaJo les faig en carpaccio amb foie, però aquesta altra manera de fer-les m'ha captivat!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I que una cosa tan senzilla sigui taaaaant bona!!!! La reducció de Pedro Ximénez ha de donar el toc definitiu!
ResponEliminaHas creat un llibre perfecte, gustós, elegant i boníssim. Quina meravella, amb pocs ingredients has aconseguit crear un tresor.
ResponEliminaGloria,
ResponEliminaSi agraden les figues com a mi, és una petita delicatessen.
Petons.
* * * * * * *
Oteador,
... em confeso pecador!!!, hahaha.
Salut.
* * * * * * *
Dolça,
Doncs jo tastaré el teu carpaccio. Ha de ser un plat esplèndid.
Petons.
* * * * * * *
Glòria,
Efectivament, li dóna un toc diferent.
Una abraçada.
* * * * * * *
Txell i Kike,
Gràcies pel comentari, en prosa però que em sona a poesia.
Una forta abraçada.
Excelents ! a mi no m´agraden les figues, em tornen boja!!!!!!! i tal i com ens les has preparat no puc dir mes que genials , ah! m´he apuntat fil per randa la teva terrina de conill i tens raó millor aprofitar-ne les cuixes , que de les espatlletes i costelles en farem un aarrocet de fábula.
ResponEliminaUna abraçada
Mai,
ResponEliminaA mi també em tornen boig. Aquest matí he sortit a fer quatre fotografies, pel camí he trobat una figuera en un marge i... s'han acabat les fotografies.
Salut.
Un plat per preparar-li al Miquel que ha d’estar mol bo, jo no puc amb les figues
ResponEliminaUna abraçada
Ep!!!
ResponEliminaQuina cosa mes bona, m'encanta, facil, practic i lo millor... bonísim, amb aquest plat segur que quedo d'allò mes bé amb el meus convidats.
Salut!!
Sión,
ResponEliminaHi ha coses que per més que ens esforcem no ens fan el pes, oi?... en Miquel estarà content.
Una abraçada.
* * * * * * *
Núria,
El defineixes molt bé. Si agraden els ingredients és un excel·lent entrant.
Petons.