Per a les mandonguilles he fet servir un pop de quilo i mig que tindrem congelat, una ceba petita, un gra d'all petit, un tomàquet pera, la molla de dues llesques de pa, dos ous, llet, julivert, sal, pebre i farina. Per a l'acompanyament, mig quilo de pèsols, una ceba gran, un pebrot verd, brou vegetal, oli i sal.
La nit anterior traiem el pop del congelador i el deixem en un recipient amb reixeta a la nevera, a l'endemà estarà descongelat.
Posem el pop, sense res més a l'olla a pressió ràpida i el coem entre dotze i quinze minuts. Una vegada temperat, el passem per la màquina de triturar. Si no en tenim és preferible trinxar-lo a ganivet que passar-ho per la trituradora elèctrica, no volem un puré de pop.
Pelem el tomàquet, li traiem les llavors i el piquem finament. Trinxem la ceba i la sofregim fins que comenci a canviar de color. Trinxem el l'all i el julivert ben petits. Suquem la molla de pa en llet.
En un bol posem tots els ingredients més els ous, salpebrem i ho amassem. Anem fent les mandonguilles, les enfarinem i fregim.
Trinxem una ceba grossa i també la sofregim. Quan canviï de color hi afegim el pebrot que haurem tallat petit, quan ja tinguem el sofregit fet hi posem els pèsols, salem i ho cobrim amb brou de verdures. Deixem coure a foc suau. Als deu minuts hi incorporem les mandonguilles i ho acabem de deixar tot plegat cinc minuts més.
posso venire per cena..?
ResponEliminaby da lia
mamma mia che fame!!!!!!!!!!!complimenti!!!!!
ResponEliminaOstres, em semblen unes mandonguilles fantàstiques! Apuntades queden!
ResponEliminaUna abraçada,
Sandra
Que bones mandonguilles.
ResponEliminaBesets
Avui t'has superat: mandonguilles de pop, quina recepta!!!
ResponEliminaLia,
ResponEliminaSempre sei la benvenuta.
* * * * * * *
Federica,
Ti ringrazio le tue parole. Ciao.
* * * * * * *
Sandra,
Ja em diràs que tal, quan les tasteu.
Una abraçada.
* * * * * * *
Reme,
Agraeixo les teves paraules. Una abraçada.
* * * * * * *
MariÀngels,
... i de postres el gelat amb figues, d'acord?
A mi m'encantarien, però a casa el pop ... res de res, però m'has fet venir ganes de menjar mandonguilles amb pèssols!
ResponElimina