dimarts, 7 de febrer del 2017

CUIXA D'INDIOT AL CURRI

No fa massa dies la casa Aneto va tenir la gentilesa de fer-me arribar la mostra d'alguns dels seus productes, entre els quals un caldo de verdures de cultiu ecològic.

M'ha anat molt bé per cuinar una cuixa d'indiot al curri.


Amb una cuixa d'indiot n'he tingut suficient per a tres persones. A més he emprat el caldo de verdures de cultiu ecològic, dues cebes, dues pomes, curri, farina, oli i sal.

Comencem per desossar la cuixa d'indiot, també podem haver-ho demanat a la carnisseria. Tallem la carn a talls regulars.

Pelem les cebes i les tallem a juliana fina. Pelem les pomes i de cadascuna d'elles en fem vuit talls.

Salem i enfarinem la carn. La fregim lleugerament en una cassola amb un raig d'oli i la reservem.

Al mateix recipient, ara a foc moderat, sofregim la ceba, tot remenant-la sovint fins que agafi color. En aquest punt hi reincorporem la carn. També hi posem la poma, una cullerada de curri, salem i just ho cobrim amb el caldo de verdures.

Quan arrenqui el bull tapem la cassola i mantenim el foc al mínim perquè mantingui l'ebullició. Ho tenim així durant uns 40 minuts. Si cal ho rectifiquem de sal. Els darrers minuts apugem la intensitat del foc i destapem la cassola per controlar que la salsa quedi al punt que desitgem.


6 comentaris:

  1. Quina manera més bona de menjar indiot!!!!! Me l'apunto
    Teniu molta sort de rebre aquests obsequis d'Aneto. A mi no m'obsequia mai ningú 😉
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Glòria,
      Va ser a partir de l'assistència a un taller de fotografia aplicada a la gastronomia patrocinat per la revista Cuina i per Aneto, en el saló Alimentària de l'any 14.
      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.