El suggeriment d'avui tant pot formar part d'uns entrants com ser una tapa.
Per a quatre persones ens caldrà vuit xampinyons grans, vuit ous de guatlla, orenga, mantega, sal i pebre.
Netegem els xampinyons i els traiem els troncs. Escalfem el forn a 220º.
A l'interior de cada xampinyó hi posem sal, pebre, orenga i una punta de mantega. Els posem al microones a 600W de potència durant tres minuts.
Buidem els xampinyons de l'aigua que hagin deixat anar en la cocció i hi posem un ou de guatlla en cadascun d'ells. Ho enfornem durant 10 minuts abans de servir.
oh, quina gràcia1 M'apunto aquesta tapa, mai se sap quan pots tenir convidats inesperats! Petons
ResponEliminaUna idea simpàtica, a més de gustosa.
EliminaUna abraçada.
ottimi e sicuramente delicati..bravo
ResponEliminalia
É un bocconcino originale.
EliminaCari saluti.
Increible, més fàcil impossible!!
ResponEliminaFàcil, original i gustós.
EliminaSenzillet de fer i original. M'¡agrada!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Molt senzill.
EliminaUna abraçada.