dijous, 30 de maig de 2013

XAMPINYONS AMB OUS DE GUATLLA

  
El suggeriment d'avui tant pot formar part d'uns entrants com ser una tapa.

Per a quatre persones ens caldrà vuit xampinyons grans, vuit ous de guatlla, orenga, mantega, sal i pebre.

Netegem els xampinyons i els traiem els troncs. Escalfem el forn a 220º.

A l'interior de cada xampinyó hi posem sal, pebre, orenga i una punta de mantega. Els posem al microones a 600W de potència durant tres minuts.

Buidem els xampinyons de l'aigua que hagin deixat anar en la cocció i hi posem un ou de guatlla en cadascun d'ells. Ho enfornem durant 10 minuts abans de servir.

8 comentaris:

  1. oh, quina gràcia1 M'apunto aquesta tapa, mai se sap quan pots tenir convidats inesperats! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una idea simpàtica, a més de gustosa.
      Una abraçada.

      Elimina
  2. Senzillet de fer i original. M'¡agrada!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina