dissabte, 29 d’agost de 2009

BESUC A LA DONOSTIARRA


Aquest és un plat exquisit i d'una gran senzillesa, val la pena que us animeu a fer-lo.

Per a quatre persones cal: 4 besucs petits o 2 de grans, alls, sal, oli i vinagre.

Netejar bé d'escates els besucs i fer-ne dos filets de cadascun, si us hi voleu entretenir a treure'n les espines que hi hagin pogut quedar, millor a l'hora de menjar-lo.

Escalfar bé una paella antiadherent i amb unes gotes d'oli fer el peix primer per la banda de la pell durant uns 4 minuts i 3 minuts de l'altre costat.

En una paella amb oli calent posar-hi uns quants grans d'all tallats a làmines. Així que canviïn de color, enretirar la paella del foc i afegir-hi un raig de vinagre. Tapar la paella ja que esquitxa bastant.

Emplatar el peix tot regant-lo amb la barreja d'oli, vinagre i alls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada