En un viatge recent per Castella la Manxa vàrem sopar i fer nit a la Hosteria Valdeolivo , a la històrica localitat d'Almagro. La Montse, propietària i cuinera de l'establiment ens va recomanar aquestes albergínies arrebossades. Ens les va servir com a primer plat.
Jo avui les he fet com a acompanyament. He fet una entrama de bou novell a la planxa i les albergínies arrebossades i amb un toc de mel de romaní. El contrast és extraordinàri.
Ens caldrà una albergínia, un ou, farina, sal, oli i mel de romaní.
Tallem l'albergínia a llesques fines, hi posem un punt de sal i les arrebossem amb farina i ou.
Les fregim en abundant oli calent, passant-les a un plat amb paper de cuina perquè perdin el màxim d'oli.
Seguidament les posem a la plata de servir i les reguem amb mel de romaní.
estas berenjenas , estan buenisimas, nosotros las probamos la primera vez en malaga y nos encantaron, felicidades por tu receta
ResponEliminaun saludo
Quina combinació més curiosa!!! No se m'hauria ocorregut mai aquesta combinació. Segur que són delicioses. Me l'apunte!! Salutacions
ResponEliminaNo las he fet mai, queden anotades per provar-les.
ResponEliminaUna abrasada
Caram amb mel no ho he fet mai , jo!!!
ResponEliminaNomés de veure la foto i llegir el títol de la recepta m'han caigut les llàgrimes del gust!! Enhorabona, de tot cor, és espectacular. Salut.
ResponEliminammmmmmmmmmmmmm..che buono!!
ResponEliminaAngeles,
ResponEliminaJo també vaig quedar gratament sorprés.
Salut.
* * * * * * *
Francesc,
És una manera senzilla i original de tenir un bon acompanyament.
Salut
* * * * * * *
Sion,
Una variant interessant d'un acompanyament habitual.
Petons.
* * * * * * *
Dolors,
Si t'animes a tastar-ho ja m'ho sabràs dir.
* * * * * * *
Txell,
Tampoc n'hi havia per tant, hahaha. Doncs el dis que les tastis ja pot ser massa!
Salut.
* * * * * * *
Federica,
Lo conoscevi?
Un caro saluto.