Per a quatre persones calen: tres pits de pollastre, dues pomes, una ceba, brou de gallina o vegetal, curri, farina, oli i sal.
Tallem el pit de pollastre a daus d'un parell de centímetres, pelem les pomes i de cada una en fem vuit talls, i la ceba la tallem a juliana fina.
Salem i enfarinem el pollastre i el fregim lleugerament a foc suau en una cassola amb un raig d'oli. El reservem.
A la mateixa cassola sofregim la ceba. Quan hagi agafat color hi tornem a posar el pollastre, la poma, ho cobrim amb el brou, afegint-hi sal i una cullerada de curri.
Així que arrenqui el bull, abaixem el foc i ho deixem coure durant mitja hora. Si cal rectifiquem de sal.
La combinació del pollastre amb la poma i el gust de curri, fan d'aquest un plat senzill d'elaborar i ben gustós.
Tallem el pit de pollastre a daus d'un parell de centímetres, pelem les pomes i de cada una en fem vuit talls, i la ceba la tallem a juliana fina.
Salem i enfarinem el pollastre i el fregim lleugerament a foc suau en una cassola amb un raig d'oli. El reservem.
A la mateixa cassola sofregim la ceba. Quan hagi agafat color hi tornem a posar el pollastre, la poma, ho cobrim amb el brou, afegint-hi sal i una cullerada de curri.
Així que arrenqui el bull, abaixem el foc i ho deixem coure durant mitja hora. Si cal rectifiquem de sal.
La combinació del pollastre amb la poma i el gust de curri, fan d'aquest un plat senzill d'elaborar i ben gustós.