Els ingredients per a quatre persones són: quatre galtes de porc, una ceba grossa, quatre pomes Fuji, un manat d'alls tendres, brou de carn, oli, sal i pebre.
Netegem i assequem les galtes, les salpebrem. Pelem la ceba i les pomes i les tallem a trossos regulars. Pelem els alls tendres i el fem a talls d'uns dos centímetres.
En una cassola amb un parell de cullerades d'oli calent marquem les galtes fins que agafin color. Les reservem. A la mateixa cassola i a foc suau sofregim primer la ceba i quan aquesta ja està transparent hi afegim la poma. Quan el sofregit està a punt hi reincorporem les galtes, salem i ho cobrim amb brou de carn, també podria ser de verdures. Ho tenim a foc mitjà durant una hora. De tant en tant girem les galtes.
Passat aquest temps, tornem a separar les galtes i passem el líquid de cocció amb la ceba i la poma al got de la batedora elèctrica. Ho triturem ben fi. Tornem a posar les galtes i la salsa a la cassola deixant-ho un quart més.
Mentre, en una paella ben calenta i amb unes gotes d'oli saltem ràpidament els alls tendres. No han de quedar massa fets, millor al dente, així gaudirem més del contrast de sabors. Emplatem sobre una base de salsa les galtes amb els alls per sobre.