Per a quatre persones he necessitat 4 galtes de porc, una ceba grossa, dues pastanagues, un pebrot verd, quatre tomàquets madurs, quatre patates mitjanes, brou de carn, 4 grans d'all, farigola, llorer, vi blanc sec, pebre negre, oli i sal.
Escalfem el forn a 200º. Pelem i tallem les verdures a grans trossos. Polim, netegem i assequem les galtes i les salpebrem.
Col·loquem les galtes en un recipient de parets altes que pugui anar al forn, les reguem amb un raig d'oli i les enfornem deixant-les daurar. Durant tot el procés de cocció aproximadament cada deu minuts ho remenarem i girarem les galtes.
Aleshores hi posem la ceba i deixem també que agafi color. En aquest punt hi afegim la pastanaga, el pebrot, els alls i les herbes. Passat uns 10 minuts hi incorporem els tomàquets .
Quan tinguem el sofregit a punt hi posem una copa de vi blanc sec i deixem reduir abans de salar i posar-hi un got de brou de carn.
Una hora més tard, les galtes ja seran toves, ho traiem del forn. Separem les galtes i passem totes les verdures i el suc de cocció al got del braç elèctric. Ho triturem bé i passem per un colador de malla fina. Si cal ho rectifiquem de sal.
Mentre haurem fregit les patates i les tindrem reservades damunt de paper de cuina perquè perdin l'excés d'oli.
Arriba el moment d'emplatar les galtes amb les patates i ho cobrim amb la salsa.