Ens caldrà: una pinya, gelat de nous de Macadàmia, mantega i sucre.
Tallem la pinya a llesques d'aproximadament un centímetre i mig de gruix, amb un ganivet fi trèiem la pell i el cor.
En una planxa o paella ben calenta hi posem una mica de mantega. Així que hagi fos hi posem la pinya perquè agafi color i escalfor. hi posem una mica de sucre pel damunt i el cremem amb una pala de cremar (si no en tenim l'anem girant a la planxa perquè es vagi caramelitzant el sucre i amarant la pinya).
Emplatem seguidament i al centre hi posem una bola de gelat de nous de Macadàmia.
Són unes postres fàcils de preparar i que ajuden a fer una bona digestió. Cal menjar-ho immediatament i trobarem en boca el contrast del fred i el calent, del dolç i d'un punt d'acidesa... una bona combinació.
Tallem la pinya a llesques d'aproximadament un centímetre i mig de gruix, amb un ganivet fi trèiem la pell i el cor.
En una planxa o paella ben calenta hi posem una mica de mantega. Així que hagi fos hi posem la pinya perquè agafi color i escalfor. hi posem una mica de sucre pel damunt i el cremem amb una pala de cremar (si no en tenim l'anem girant a la planxa perquè es vagi caramelitzant el sucre i amarant la pinya).
Emplatem seguidament i al centre hi posem una bola de gelat de nous de Macadàmia.
Són unes postres fàcils de preparar i que ajuden a fer una bona digestió. Cal menjar-ho immediatament i trobarem en boca el contrast del fred i el calent, del dolç i d'un punt d'acidesa... una bona combinació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.