Per a quatre persones ens caldran 14 pebrots del piquillo, dues cebes, dues patates, 50 grams de botifarra negra, dos grans d'all, quatre ous, sucre, sal i oli.
Comencem fent la salsa, per això trinxem mitja ceba i els alls. En un cassó amb un petit raig d'oli ho sofregim a foc suau. Quan hagi enrossit hi incorporem dos pebrots del piquillo tallats petits, sal i sucre per treure l'acidesa del pebrot. Ho sofregim uns minuts més i ho passem al got de la batedora amb una tassa d'aigua, triturem i ho tornem al cassó que redueixi una mica. Reservem.
Escorrem la resta de pebrots.
Untem una safata de forn amb una mica d'oli, hi estenem els pebrots amb un polsim de sucre i els enfornem a 180º durant quatre o cinc minuts.
Pelem i trinxem la ceba i mitja. Pelem les patates i les llesquem finament. Pelem i tallem a petits daus la botifarra negra. Trinxem julivert.
En una paella amb una bona cullerada d'oli enrossim la ceba. Després hi incorporem la patata i la botifarra, salem lleugerament i continuem la cocció fina tenir-ho a punt per fer una truita. Ho xafem amb una forquilla.
Batem els ous i els incorporem a la paella, amb el foc alt remenem sovint fins que l'ou hagi quallat.
Farcim els pebrots amb el remenat de patata, ceba i botifarra. Finalment ho tornem a enfornar quatre o cinc minuts més.
Servim amb la salsa.
me mataste querido no entiendo nada besitos
ResponEliminaEn la etiqueta "Babel" está el traductor de Google, no es muy fiable, como la vida misma, en todo caso, si puedo ayudarte...
EliminaUn beso.
Ahora lo entiendo como te entiendo a vos
ResponEliminaamo los idiomas diferentes....
y tus piropos me hacen estremecer chef
tené compasión.....
te contrato como chef
mas besos
Tomo el primer avión.
EliminaEspérame!