Aquesta plat tant el podem servir al moment com tenir-lo preparat i que només calgui escalfar abans de servir.
Per a quatre flams ens caldran 10 xampinyons, dos manats d'espinacs, quatre ous, oli, sal i pebre.
Netegem els xampinyons dels peus terrosos i el tallem. Esbandim els espinacs -si fossin congelats els descongelem-.
En una paella amb unes gotes d'oli saltem ràpidament els bolets, salpebrem i hi incorporem els espinacs.
Batem els ous i els barregem amb els xampinyons i espinacs que hem precuinat.
Emplenem els motlles -si són de silicona no cal untar-los amb cap greix- i ho enfornem a 180º fins que els flams hagin quallat, ho sabrem si al punxar-los amb un escuradents aquest surt sec.
Ho podem acompanyar amb alguna salsa o senzillament amb unes llesques de pa sucat en tomàquet.
Ara mateix en prendria un per sopar!
ResponEliminaGràcies Manel!
Bona nit,
Una abraçada,
Fina
Sempre ets benvinguda a taula, Fina.
EliminaUna abraçada.
Flams d'aquests tipus solucionen més d'un sopar a casa nostra, Manel.
ResponEliminaPTNTS
Glòria
No deixa de ser una truita més divertida, la combinació de possibles ingredients és enorme.
EliminaUna abraçada.